alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

XPLR

 
[35]

Utforsk naturen med adidas XPLR

Nå har du muligheten til å utforske den flotte naturen med adidas xplr. Med riktige klær og tilbehør er du rustet for videre eventyr i uansett vær. Det flotte utvalget byr på bagger, sko, hodeplagg og jakker av ypperste kvalitet. Du finner plagg og utstyr blant annet i resirkulert polyester, nylon, mesh, tekstilfôr og gummi. Utvalget av jakker kommer med toveis, hel glidelås med høye krager. Du finner sidelommer på innsiden med glidelås, lommer på fremsiden med klaff og lommer med krok. Hetten er justerbar med brem, justerbare mansjetter og har kant med borrelås. Kortere sagt så er det mange detaljer du får bruk for på en jakke. Joggeskoene kommer med 3-Stripes og har hælestropper med refleks. Lissene er strikkede og runde, noe som gir en unik detalj.

Teknisk men lett med adidas XPLR

adidas XPLR byr på flere tekniske og funksjonelle fordeler for den som skal ut på tur eller lignende. For en mer komfortabel gange så vil løpeinspirerte sko med pustende overdeler i mesh være et godt valg, og de samme skoene vil gi deg en lett demping i mellomsålen. En teknisk regnjakke sørger for å holde deg varm og tørr, og er konstruert med tre lag som er pustende, slitesterke og vanntette. Detaljerte lommesystem gir deg rask tilgang til verdisaker og gir trygg oppbevaring. Toveis glidelås på midten er hvor ventilasjonen justeres. Trenger du ekstra oppbevaring så finnes det flere bagger som passer fint med jakkene. En midjeveske er ganske praktisk om du ønsker å slippe å dra med deg en hel ryggsekk, og du får rask tilgang til det nødvendigste. Skal du på trening eller jobb så har du nok av plass i en romslig ryggsekk fra adidas, enten det er til småsnacks eller ekstra plagg. Du finner også totebagger og tursekker i samme design.