alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Yung 96

 
[12]
kolleksjoner
Pris
kr449 - kr910
449910
Yung-96 Chasm Sko SvartYung-96 Chasm Sko Svart

Yung-96 Chasm Sko

Barn Originals

Yung-1 sko SølvYung-1 sko Sølv

Yung-1 sko

Originals

Yung-96 Sko GråYung-96 Sko Grå

Yung-96 Sko

Barn Originals

Yung-1 sko SvartYung-1 sko Svart

Yung-1 sko

Menn Originals

Ikonisk klassiker møter moderne teknologi: adidas Yung

En legende innen gatemote, en ikonisk stil og ekte vintage preg: Det er mange gode grunner til at dagens adidas Yung er et hett bidrag til skogarderoben din. Skoen kom først på markedet i 1996, og det klassiske utseende er godt bevart. Det som imidlertid stadig blir oppgradert, er egenskapene. Dagens modeller er derfor like aktuelle den dag i dag, og avanserte funksjoner øker komfortnivået så mye som mulig. EVA-mellomsålen er et godt eksempel på dette.

Joggesko fra adidas i ekte 90-talls stil

De chuncky 90-talls skoene har en god og bred passform, og du kan tråkke rundt i asfaltjungelen i full komfort med disse på beina dine. Serien består av et bredt utvalg av Yung sko i forskjellige farger og med ulike motiver. Dersom du vil gå for en klassisk look som passer til alt, anbefaler vi farger som svart og hvitt. Foretrekker du derimot å skille deg ut og vil at skoene skal bli et ekte blikkfang i gaten, anbefaler vi at du velger sterke farger eller dristige mønstre istedenfor. Hva med en adidas Young-96 som henter inspirasjon fra terrengsko? Eller en Young-1 som henter utseendet sitt fra andre retro joggesko?

Yung joggesko til både store og små

Det kule med disse modellene er at de finnes til både små og store moteløver. Du kan derfor kle deg og barna opp med matchende joggesko fra adidas. I tillegg finnes det et stort utvalg av både dame- og herremodeller. Uansett hvilke du ender opp med å velge, må du passe på å ta godt vare på de nye skoene dine. Vi anbefaler at du vasker av flekker fortløpende med en våt klut for å bevare det nye preget så lenge som mulig. Det kan også være smart å impregnere dem før bruk.