alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bomberjakker · Grønn

 
[2]

Energisk, tøft og klart med en grønn bomberjakke

Bomberjakken? er den klassiske formen. Fra flight-crews under krigen som måtte holde seg varme til sivile som likte kombinasjonen av røft utseende og praktisk komfort. ?adidas har satt sin vri på den klassiske jakken, og en grønn bomberjakke er både klar for rollen som street-wear og som praktisk varmende plagg i toppen av marka. Det er opp til deg hvor du vil ta den – bomberjakka passer uansett inn, og med 3-Stripes på siden er du fasjonabel hvor enn du går.

Isolasjon, stil og komfort i grønne bomberjakker

De fleste av våre bomberjakker holder seg til det originale formålet?; å holde deg varm og klar, samtidig som de er lette og behagelige. Med andedun i foret er du garantert komfort og varme. Og dette er jakker som er lette å trekke på over antrekket du allerede har på deg, fantastiske som et ekstra lag når det behøves, og med en slitesterk og vannavstøtende overflate beholder den grønne bomberjakken seg intakt i møte med omgivelser.

By eller skog

Bomberjakker er en klassisk og kul look, like trendy som de er praktiske, og adidas har så klart også en tynnere grønn bomberjakke med ekstra kule trykk som passer perfekt inn i gatestilen din. Ikke for å si at de andre ikke fungerer like bra i din hverdag, du er sporty og din hverdag og valg av klesplagg reflekterer dette, helt uten hindringer. Med en grønn bomberjakke fra adidas står du like klar for toppen av høyededraget, eller for å holde deg varm mellom oppvarmingsrundene. Samtidig som stilen får frem den tøffeste? siden av deg selv. Og med 3-Stripes på siden så viser du moteriktighet, og sans for kvalitet. ?Komfortabelt, stilig og klart for alt, det er hva en grønn bomberjakke fra adidas er.