alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lette bukser herre

 
[63]
Y-3 Padded Bukse SvartY-3 Padded Bukse Svart

Y-3 Padded Bukse

Y-3

1 / 2
Sideav 2

Hold det gående i lette bukser herre

Enten det er til golf, yoga eller lange fjellturer så finner du lette bukser til menn fra adidas som er laget med tanke på akkurat din favorittaktivitet. En lett golfbukse med gripeteip av silikon lar deg ta fatt på alle 18 hullene med skjorta sikkert på plass, slik at du kan holde stilen gjennom hele runden. En bukse laget med resirkulert polyester og elastan gir deg et bærekraftig alternativ, som også gir god bevegelsesfrihet, akkurat når du trenger det. UV-beskyttelse på 50+ lar deg være utendørs uten bekymring på de varmeste dagene. Lette og pustende materialer sørger for bevegelsesfrihet og komfort. Fukttransporterende stoff holder svetten unna, så du kan holde det gående hele veien til målet.

Din nye favoritt

Et par lette bukser trengs til mange anledninger, og med det store utvalget du finner hos adidas kan du finne en ny favorittbukse til favorittaktiviteten din. En lett bukse gir deg bevegelsesfrihet til yogatimen, frihet på fotballtreningen og setter prikken over i-en til streetstylen. AEROREADY hjelper med å holde temperaturen nede, selv når spillet koker. En vattert keeperbukse lar deg selvsikkert stå i mål og kaste deg etter motstandernes skudd. For deg som er en ihuga løpeentusiast kan du finne bukser som gir både støtte og komfort, hele veien.

Lett pleie for lette bukser

Enten du finner deg chinos som tar golfstilen din til neste nivå eller et par tights som lar deg sprenge nye grenser, så er det ikke så mye som skal til for å ta vare på de nye buksene dine. For at buksene skal vare lengst mulig, anbefales at de vaskes på enten 30 eller 40 grader – alt etter hvilket par du velger – og sammen med lignende farger, for best mulig å bevare det klassiske adidas-utseendet som vi alle elsker.