alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bukser for høye menn

 
[38]

Sporty og kule bukser for høye menn

Hos adidas har vi klær for alle størrelser, høyder og kroppsformer, og dette inkluderer også bukser for høye menn. Det er ingen tvil om at en av de største utfordringene ved å ha lange bein er å finne bukser som også er lange nok. Det problemet har vi løst ved å produsere en rekke adidas tall bukser til herre som er like stilige som de er behagelige å ha på. Med disse buksene slipper du å late som om vanlige bukser har ankellengde, samtidig som bukser med ankellengde ikke stopper halvveis opp på leggen. I kolleksjonen for adidas tall herrebukser finner du alt fra løpebukser og skibukser til behagelige fritidsbukser som kan brukes hjemme i stua, så vel som utendørs.

Bukser med ekstra benlengde til ulike anledninger

Uansett hva slags aktiviteter du driver med, så vil du garantert finne flere bukser for høye menn som passer her. Til treningsøkten kan du velge en lett og elastisk bukse med fuktabsorberende AEROREADY-egenskaper som holder deg tørr mens du kjemper deg gjennom programmet ditt. Avsmalnede ben gir en strømlinjeformet passform, mens den praktiske glidelåsen på anklene gjør buksen lett å ta av og på. Sidesømlommer med glidelås gjør det enkelt å ta med viktige ting som for eksempel nøkler. Buksene lages med resirkulert polyester for å spare ressurser og redusere utslipp. Trenger du en bukse som skal brukes ute og som tåler vind og surt vær, kan du velge en vindbukse med elastisk liv som gjør dem enkle å dra på over treningsklærne. I tillegg har vi en rekke andre funksjonelle bukser for høye menn med fleksible egenskaper som gir deg god bevegelsesfrihet på turen, klatreøkten, fotballbanen eller en hvilken som helst annen aktivitet du driver med. Uansett hvilken modell du velger, så kan du dra nytte av den velkjente 3-Stripes logoen eller Trefoil-logoen for en tidløs, klassisk og sporty look.