alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå caps

 
[33]
Spania Caps BlåSpania Caps Blå

Spania Caps

Fotball

Daily Caps BlåDaily Caps Blå

Daily Caps

Sportswear

Fullfør stilen med en blå caps fra adidas

Tilføy farge til ethvert antrekk med blå adidas-caps. Capsene finnes i ulike stiler og passformer. Du kan velge mellom justerbare stropper, borrelåsstropper og flexfit. Du kan velge mellom modeller som dad cap, snapback og trucker. Laget i ulike materialer kan du finne den capsen som passer best for deg, enten det er i flanell, resirkulert polyester, ull, bomull eller elastan. Kjører du skate-stil, så passer en caps med fem paneler og flat brem rett inn. Disse finnes blant annet med klubbemblem på forsiden, og med et vattert svettebånd. Den klassiske baseball-capsen er nok den mest kjente stilen. For varmere dager finner du blå capser med innebygd UV-beskyttelse og vatterte svettebånd med en medium formet krone og brem.

Tren ute i sola med blå adidas-caps

Skal du legge deg ut på en joggetur i sola, så kan du gå for en praktisk løpecaps. En blå adidas-caps til løping sørger for å holde deg avkjølt med mykt materiale og mesh-innlegg som sørger for luftgjennomstrømning. Den har også som funksjon å fjerne svette, slik at du kan løpe videre i all komfort. Vil du flytte treningsøkten ut, kan du finne glede i en lettvektig baseball-caps som er enkeltvevd med hundre prosent resirkulert polyester. Her vil du ikke tynges ned av vekten, og du kan enkelt justere passformen.

Blå caps til hverdagen

Dad capser sørger for en mer avslappet og trendy stil. Den er enkel, myk i følelsen og gir et avslappet uttrykk. Her er det derfor ingen grunn til bekymringer. Bremmen er formet, slik at den allerede ser ut som favoritt-capsen din. En blå caps passer utmerket med jeans, joggebukser, t-skjorter eller gensere. Det vil si at den vil passe med det meste. Du kan enkelt ta vare på utseendet ved å tørke av smuss og rusk med en våt klut.