alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Duffle bag

 
[56]
Garment Duffelbag GråGarment Duffelbag Grå

Garment Duffelbag

Golf

Duffelbag GråDuffelbag Grå

Duffelbag

Originals

HYBRID DUFFLE GråHYBRID DUFFLE Grå

HYBRID DUFFLE

Menn Golf

1 / 2
Sideav 2

Alltid klar for eventyr med duffle bag for menn

Enten du skal på trening eller langhelg, er du alltid klar for å pakke med deg det du trenger av sportsutstyr og klær når du har en praktisk duffle bag for menn for hånden. Klassiske duffle vesker er en kjær favoritt for mange sportsinteresserte menn, takket være at de er så praktiske. Stroppene føles behagelige ut over skuldrene, den er lett å bære med seg og du har god plass til alle tingene dine. Smarte inner- og ytterlommer gjør det enkelt å pakke ned alt fra møkkete sko til småting som bilnøkler og mobil, slik at du slipper å måtte endevende hele bagen for å finne det du vil ha. Slitesterke materialer og forsterket bunn sørger for at du kan bruke den nye bagen din i lang tid fremover. Du kan dessuten velge mellom forskjellige farger som klassisk grå og sort til spreke blåfarger.

Stilfulle og praktiske vesker for menn

I tillegg til allsidige duffel bag for menn, kan du velge modeller som er spesielt utviklet for forskjellige sportsgrener. Golfentusiaster bør for eksempel velge en golf duffelbag med lommer til ekstra baller og tee-er. Mindre varianter med kun to rom passer bra til hverdagsbruk, for eksempel til og fra jobb og trening. Skal du bære tungt, anbefaler vi å velge en modell med hjul og teleskopisk håndtak. Disse passer like godt på golfbanen som på flyplassen. Mesteparten av duffel vesker for menn er produsert med både håndtak og lang stropp. Det betyr at du kan veksle mellom å bære den i hendene dine og bære den over skuldrene dine. Mange av skulderveskene for menn er laget av resirkulert polyester for å spare ressurser. Det betyr i praksis at du bidrar til et bedre miljø og mindre svinn når du velger akkurat disse modellene.