alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Genserkjoler

 
[5]

Rålekre genserkjoler og overtrekksdresser til dame

Vi tilbyr et rikt utvalg av flotte genserkjoler og overtrekksdresser til aktive damer og jenter som vet å sette pris på kvalitet og veltenkte løsninger. Enten det er snakk om en kveld på sofaen eller ute i full aktivitet, vil våre stilsikre og moteriktige plagg bidra til at du alltid finner noe som passer deg best. Våre genserkjoler har et tidsriktig snitt og er utformet for å kunne brukes i det daglige eller til fest. Noe som karakteriser vår produktserie, er bruken av smarte løsninger slik som praktiske lommer til oppbevaring av gjenstander. Derfor tilbyr vi også kjolene i en rekke ulike farger og materialer, enten man foretrekker klassisk bomull eller tekniske materialer av ypperste kvalitet. Som et ledd i vår satsning på bærekraft, har adidas gått sammen med "Better Cottion Initiative" for å sikre at kjolene er lagd i høykvalitetsbomull som også øker komforten og kjennes meget behagelig ved daglig bruk.

Mer enn utsøkt design

adidas har lenge jobbet for å perfeksjonere plagg til en aktiv livsstil og våre spreke genserkjoler og overtrekksdresser er intet unntak. Vi benytter oss av velprøvde teknologier, slik som vår satsning på "mesh-teknologi". Tanken bak mesh-innleggene er at plagget skal få puste, noe som sikrer høy komfort også ved trening. For den som alltid er på farten, kan også våre lekre overtrekksdresser i ulike varianter anbefales. Overtrekksdressene er basert på adidas sin klassiske arv og kjennetegnes ved behagelige materialer som sikrer full bevegelsesfrihet ved høy aktivitet. Det finnes med andre ord et hav av bruksområder og man kan fint kombinere kjolene og dressene med mer formelle plagg for et annet uttrykk. Enten man liker den helklassiske adidas-stilen fra topp til tå eller ønsker et tidløst basisplagg, vil våre lekre genserkjoler være et selvsagt valg i enhver garderobe.