alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hårbånd og skjermer · Menn

 
[17]

Tren hardt og stilig i et pannebånd til herre

Ingenting kan måle seg med et praktisk pannebånd til herre når du trener hardt. Pannebåndet ligger komfortabelt og fuktkontrollerende inntil pannen, slik at du kan fokusere på teknikken din uten tørke svette. Dermed slipper du svette i øynene. Bruk det når du spiller strandvolley, tennis eller jogger, eller når du slapper av i varmen.

Skygg for solen

Pannebåndene har en innebygd beskyttelse mot UV-stråler fra solen, men skal du ut i sola, er det kanskje lurt å ta et pannebånd med solskjerm. Det beskytter både mot svette og mot sol i øynene og gir deg en god skygge samtidig som det kontrollerer fukt. Du finner flere forskjellige varianter, fra AEROREADY som tørker hurtig og kontrollerer fukt til behagelig, kjølende polyester. De fleste skyggene kan du stramme til bak slik at den sitter komfortabelt på hodet gjennom hele joggeturen, når du vipper ballen over volleyballnettet eller går fra hull til hull på golfbanen.

Hold varmen på kjølige kvelder med et pannebånd til herre

Resirkulert, vevd polyester blandet med bomull passer på at du holder varmen på kjølige kvelder med et pannebånd til herre. Med et fôr av myk fleece er det en myk komfort å ha det rundt hodet når det er kaldt. Velger du et i det isolerende, fuktkontrollerende COLD.RDY kan du legge kilometer etter kilometer bak deg og fortsatt være både tørr og varm på en kjølig kveld. Flere av modellene er utstyrt med refleksive detaljer som gjør deg litt mer synlig på en mørk kveld. Du kan også velge et langt pannebånd av et hurtigtørkende materiale som du kan velge om du vil bruke til hals eller pannebånd, og som er beregnet for bruk i kaldt vær. Da holder du deg tørr og varm selv når du er aktiv på kjølige dager.