alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pannebånd og visir

 
[18]

Klassiske og tidløse p?annebånd og visir fra adidas

Uansett om det er for å få håret vekk fra ansiktet under trening, holde varmen om vinteren eller om du vil beskytte deg for solen, er pannebånd og headband fra adidas et must for aktive mennesker. Vi har det meste du måtte trenge, fra visir for intense tenniskamper til varmende vinter pannebånd for aktive skigåere. Produktene er tilpasset forskjellig bruk og har nøye utvalgte egenskaper. Dermed får du både god komfort og topp ytelse på én og samme tid.

Visir for tennis- og golfspillere

Glem alt om plagsomt sollys som blender deg under kampen. En stilren og lekker skjerm sørger for at du både ser elegant ut på banen og at du kan spille i full komfort. Skjermene fullføres med funksjonelle detaljer som borrelåsstropp for å justere størrelsen, golfskjerm, buet brem og slitesterkt materiale. Små adidas-logoer sørger for at du ser sporty ut, samtidig som stilen din forblir tidløs og diskré.

Pannebånd og headband som takler svette

Når du skal ut og løpe, kan et pannebånd med fuktabsorberende AEROREADY være akkurat det du trenger. En praktisk skjerm sørger for at du slipper å myse mot solen, samtidig som de fukttransporterende evnene holder deg så komfortabel og tørr som mulig. Enkelte varianter har UV 50+ beskyttelse. Et tennis pannebånd har også fukttransporterende evnen, og du slipper at svetten renner nedover ansiktet og i øynene dine på kamp og trening.

Når kulden setter inn

Pannebånd som takler kulde er perfekt for deg som vil være aktiv om høsten og vinteren, enten du vil løpe deg en tur i marka eller stå på langrenn. Takket være fukttransporterende og hurtigtørkende materialer, holder du deg både varm og tørr. Se gjerne etter modeller med fleece-fôr for ekstra varme og komfort. Fordelen med fleece er at stoffet føles mykt og deilig ut mot huden, uten at det klør.