alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sports-pannebånd

 
[13]

Kule og stilige sports-pannebånd til alle typer aktiviteter

Enten du liker å spille tennis ute i sola, bedriver løping utendørs eller bare ønsker et hodeplagg som kan beskytte ansiktet fra værforholdene så har vi akkurat det du trenger hos oss. Hva med en praktisk solskjerm i ulike farger som sort, rød eller hvitt? Dette er klassiske farger som kan benyttes til alle formål. Våre pannebånd og solskjermer er laget i vår mest komfortable blanding av resirkulert polyester og elastan for slitestyrke og solid kvalitet, og er det perfekte valget. Den medium bøyde bremmen gir den riktige sporty looken, kombinert med en praktisk og smart justering med borrelåsstropp bak. Videre finner du elegante og smarte sidepaneler av mesh som holder deg avkjølt ved hard trening. Denne solskjermen er konstruert ved hjelp av Primegreen som er våre mest avanserte materialer til trening og aktivitet.

Sports-pannebånd med den smarteste teknologien

For den som ønsker et annet alternativ har vi moderne sports-pannebånd tilgjengelig laget ved hjelp av antiskli med silikon. Dette bidrar til at pannebåndet holder seg på plass selv under hard trening. Du får pannebåndene som en del av en trepakning med ulike farger. Videre vil den innovative blandingen av polyester og elastan sikre din komfort uansett forhold. Når det gjelder solskjermer har vi benyttet oss av avanserte detaljer som mesh på sidene, for å gi bedre ventilasjon, i tillegg til at dette bidrar til en mer behagelig treningsopplevelse. Justeringen med borrelåsstropper bak sørger for en solskjerm som garantert sitter bra.

En ekte klassiker som ser like bra ut på golfbanen som ute i parken

Det klassiske designet og den behagelige passformen bidrar til at du enkelt kan bruke solskjermene både til trening eller til hverdags. De vil fungere ypperlig sammen med en klassisk poloskjorte og chinos for en ren look. Vi anbefaler at du vasker på maksimalt 30 grader og at du unngår rensemidler eller bleking.