alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegensere · Menn · Hvit

 
[22]

Krøll deg komfortabelt sammen i en adidas hvit hettegenser herre

Enten du skal krype opp i sofaen eller møte elementene, på trening eller en tur ut, så er det ingenting som slår utseende og følelsen av en skikkelig hettegenser. Vi har laget en rekke hettegensere i alt fra myk bomull eller til en blanding av polyester for å kunne levere hettegensere til hver stil og smak, hver anledning og hver idrett, alle med adidas signatur og design. Finn en hvit hettegenser herre som passer til deg.

Hettegensere til ditt aktive liv

Et bredt utvalg av hettegensere passer til alt fra fritid til idrett, så du kan finne en hettegenser som passer til ditt liv. Vi har en rekke treningsjakker laget av materialer som puster og som holder deg tørr og varm gjennom en treningsøkt, hettegensere til vinteridrett som holder deg varm i snøen, treningsjakker til opp- og nedvarming på fotballbanen, løpejakker som hjelper deg å møte elementene og jakker til utendørs aktiviteter slik at du er komfortabel når du utforsker. Uansett hvordan du spiller så finnes det en hettegenser som får deg gjennom dagen.

Velg din hvite hettegenser

Når du skal velge en hettegenser, vil du se at vi har størrelser helt fra 2xs til 4xl og i en blanding av vanlig, tettsittende og vid passform. Så enten du ser etter en som får fram formen din eller bare noe å krype inn i, så er det en størrelse og form til deg. De klassiske hettegenserne som du trekker over hodet med myke hetter gir en deilig komfort i hverdagen. Hettejakker med glidelås gir deg en praktisk frihet og passer godt til treningsøkter eller når du skal ut. Korte hettegensere sørger for en lett stil der du kan bygge på antrekket ditt med lag på lag. adidas hvite hettegensere gir deg myk komfort og en lett stil.