alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hotpants

 
[3]

Feminine, sporty og stilige hotpants fra adidas

Hotpants er en kort variant av den klassiske shortsen og ble populært på 1970-tallet. På den tiden var det kun de aller dristigste som brukte hotpantsen med bare ben og en topp, men det er i dag et svært populært plagg blant kvinner. Hos adidas har vi hotpants med en sporty vri, og vi har et bredt utvalg av ulike sporty og stilige varianter i ulike farger, størrelser og fasonger. Vi er sikre på at du finner en modell som passer perfekt til din unike stil her hos oss.

Flotte hotpants til trening og hverdags

Elsker du å løpe i varmt vær og ønsker lette shorts for en komfortabel joggetur? Hold på løpeformen i alle slags forhold med en lett og kort shorts fra adidas. Den lages av hurtigtørkende og pustende materialer som holder deg tørr og kjølig i varmt vær. Med høyt liv og indre underbukser får du ekstra dekning, mens nøkkellommen lar deg ta med småtingene du ønsker å ha med på turen. Takket være formotion som følger de naturlige bevegelsene, får du en bedre passform og bedre komfort. Du har dessuten 360-graders refleks fra alle vinkler, slik at du er godt synlig selv i mørket. Ser du heller etter en hotpants du kan slappe av i etter en dag på farten? Ro ned tempoet med en shorts laget i komfortabelt materiale og smal passform.

Fargesprakende eller ensfarget?

Når du har funnet ut hvilke egenskaper du ønsker at shortsen din skal ha, er tiden inne for å velge farge. Kanskje foretrekker du en ensfarget, klassisk og tidløs variant i sort eller blått? Eller ønsker du en knallrød shorts for å skille deg litt ut? Ønsker du en sommerlig variant, kan du alternativt velge en shorts med stilige og fargerike motiv.