alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvite høye sko

 
[55]
1 / 2
Sideav 2

Superkule høye hvite sko som passer til alt

Hvite sko er en sikker vinner for alle stilbevisste personer der ute som vil ta seg godt ut i bybildet eller på tur, de er klassiske og uformelle, samtidig som de passer inn i de fleste situasjoner. Å handle høye hvite sko fra oss er på mange måter en investering. De vil holde seg godt over tid, de kan kombineres med alle mulige antrekk og har også en sportslig side som gjør at de kan brukes på alt fra basketballbanen til innendørs fotballbruk.

Hvorfor bør jeg handle kule høye hvite sneakers fra adidas?

Det er mange årsaker til at vi kan tilby et rikt utvalg av sko som vil passe deg perfekt. Som selskap revolusjonerte adidas sportsklær og bidro til å gjøre treningsklær attraktive utenfor idrettsbanen. Denne blandingen av sport og fritid definerer på mange måter den moderne hvite skoen. Laget med klassiske detaljer som 3-Stripes designet, en komfortabel yttersåle av gummi og med den velkjente overdelen, er det lett å skjønne hvorfor våre høye skomodeller har blitt ikoniske over hele verden. Skoene kjennetegnes ved at de har en litt høyere profil og såle enn klassiske adidas sneakers, noe som gir et annet visuelt uttrykk og er nært beslektet med den opprinnelige basketballskoen.

Hvordan kan jeg best kombinere min stil med hvite sko fra adidas?

Det finnes ingen fasitsvar for hvordan man bør style et antrekk som benytter seg av våre høye hvite sko. Enten du er fan av mørke jeans, chinos i grått eller grønne penbukser, vil disse skoene kunne styles og tilpasses den enkelte. En klassisk adidas t-skjorte og joggebukse vil være et godt utgangspunkt for en avslappet og sporty look, eller man kombinerer skoene med en shorts og en kul hettegenser for en klassisk og tidløs stil.