alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Grå joggebukser

 
[68]
Adicolor Classics 3-Stripes Bukse
Joggebukse
Fleece SST Treningsbukse
adidas Originals Sports Club Joggebukse
Ultimate365 Tapered Bukse
Condivo 22 Treningsbukse
Tricot SST Treningsbukse
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg Bukse
adidas x Peloton Joggers (unisex)
Future Icons 3-Stripes Bukse
Real Madrid Condivo 22 Training Bukse
Pogba Tapered Bukse
Blue Version Essentials Joggebukse
Tiro 21 Sweat Bukse
Yoga Lounge Cotton Comfort Joggebukse
Graphic Print Treningsbukse
Manchester United Condivo 22 Treningsbukse
Fleece Bukse
Training Bukse
Joggebukse
Arsenal Condivo 22 Treningsbukse
Blue Version Challenger Bukse
Hyperglam High-Rise Joggebukse ​
Loopback Joggebukse
Blue Version Challenger Bukse
adidas Adventure Woven Bukse
adidas Rekive Slim Joggebukse
adidas by Stella McCartney Joggebukse
FC Bayern Condivo 22 Training Bukse
Blue Version Tie-Break Treningsbukse
Adicolor Fabric Block Full Woven Treningsbukse
Algerie Tiro 23 Training Bukse
Hyperglam Flared Rib Bukse
Terrex x and wander Bukse
adidas Essentials 3-Stripes Bukse
Adicolor Classics 3-Stripes Cargo Bukse
Joggebukse (store størrelser)
FC Bayern Condivo 22 Training Bukse
FC Bayern Condivo Pro 22 Bukse
FC Bayern Condivo 22 Training Bukse
Disney Comfy Princesses Bukse
Joggebukse (store størrelser)
FC Bayern Condivo 22 Training Bukse
1 / 2
Sideav 2

Grå joggebukser, sko og treningsklær – stilfull og sporty mote fra adidas

Vi har et stort og spennende utvalg av grå joggebukser, sko og andre treningsklær som sklir uanstrengt inn i treningsgarderoben din. En grå adidas joggebukse er alltid god å ha, og dette er en farge som passer til omtrent alt. Du finner derfor svært mange gode basisplagg i utvalget vårt som du kan bruke til å style andre antrekk. En grå joggebukse er komfortabel i bruk og passer godt til restitusjon. Du kan også bruke dem ellers i fritiden til avslapning. Joggebukser fra adidas blir som regel produsert i myke materialer som føles deilige ut mot huden, for eksempel blandingsmaterialer av bomull og polyester. De klassiske modellene har en normal passform som smalner av ved anklene for å skape en stilren silhuett. Sidesømlommer og strammesnor i livet er praktiske detaljer som mange setter pris på. Ribbestrikkede kanter sørger for at buksen sitter fint på kroppen.

Tilbehør som passer fint til en grå joggebukse

Du finner også mye annet spennende i utvalget som komplimenterer den grå joggebuksen din. Det inkluderer grå sko, grå ryggsekker og andre grå klesplagg. Grå joggebukser kan imidlertid brukes til ganske sterke farger som rødt og blått, og du kan trygt eksperimentere med det andre du har i garderoben. På samme måte kan grått tilbehør brukes til å tone ned et ellers fargesterkt antrekk. Hvis du for eksempel bruker en knallrød joggedress, kan et par grå joggesko være et godt valg for alle som ønsker et diskré innslag i antrekket. En grå ryggsekk er et trygt valg for alle som vil være sikre på at den nye sekken matcher det du har i garderoben din fra før av. Uansett hvilke joggebukser, tilbehør og klesplagg du ender opp med å velge, kan du føle deg trygg på at du velger kvalitetsprodukter som varer lenge.