alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggebukser · Menn · Grå

 
[28]

Komfortabel stil til gym og hjemme med en grå herre joggebukse

Den grå joggebuksa for menn har blitt en "must-have" i seg selv, både for komforten og stilen du får er dette et ikonisk og tidløst plagg. adidas grå joggebukser for menn kommer i et godt utvalg som alle kombinerer komfort og atletisk funksjon. Med myke materialblandinger, slik som en kombinasjon av bomull og resirkulert polyester, og ulike passformer fra baggy til de mer formsittende, kan du enkelt finne buksa som både ser bra ut både til hverdags og på gymmen. Med materialvalgets elastiske egenskaper, formløsninger i snittet og robusthet i plagget har du her en grå herre joggebukse som vil vare lenge og la deg yte på trening. Dette er bukser som lar deg få fullt utslag i alle bevegelser, og med deres komfortable myke følelse glemmer du nesten at du har dem på. Dette er plagg som også kan brukes til å fort ta på seg over en fotballshorts eller lignende, for å holde seg varm og komfortabel i pauser. Og som vi alle vet, i vektrommet og til kondisjonstrening på kalde dager er det få avslappede alternativer som er så gode som den klassiske grå joggebuksa. Perfekt til markløft, fantastisk til lange joggeturer.

Streetwear, homewear, eller full trøkk på banen med grå joggebukser for menn

Med strammesnor i livet, gode lommer på rett plass og adidas kjente logoer, Trefoil eller 3-Stripes, får du både komforten og stilen du fortjener. Dette er grå joggebukser for herrer som vil ha kvalitet, komfort og ytelse i en god pakke som kan brukes til så mangt, samt har alternativer spisset inn for ulikt bruk. Blant vårt utvalg vil du finne din nye favoritt grå joggebukse, som vil passe inn i din sporty livsstil: Med grenseløs komfort som gir deg grenseløs utfoldelse.