alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Joggebukser til herre

 
[114]
1 / 3
Sideav 3

Komfortable og sporty joggebukser til herre fra adidas

Det er få plagg som er så komfortable som joggebukser. Dette er en av de mange grunnene til at dette plagget finnes i de aller fleste garderober og er en favoritt for folk i alle aldre. Den ikoniske joggebuksen er synonymt med avslapning for noen og med trening for andre. Hos adidas finner du blant annet en rekke joggebukser til herre som passer ypperlig til trening, så vel som til fredagskosen på sofaen. Her kan du velge mellom løse varianter eller mer tettsittende bukser i en rekke ulike farger og størrelser. Velg for eksempel svarte, hvite eller grå joggebukser til herre om du foretrekker de tidløse og klassiske variantene, eller sats på en iøynefallende farge hvis du vil skille deg litt ut. Mange velger dessuten å ha en av hver, slik at du kan variere buksen etter aktivitet, humør og sesong.

Stilige joggebukser til menn for alle anledninger

I adidas har vi et bredt utvalg av sporty og stilige joggebukser til herre som kan passe til alle anledninger. Vi er sikre på at du finner din favoritt i kolleksjonene våre, uansett hva slags klær du ser etter. Du kan for eksempel velge en luksuriøs joggebukse i myk velur av bomull med tydelige røtter i det tidløse og klassiske adidas-uttrykket, takket være 3-Stripes langs siden og en sporty utforming. Ser du etter joggebukser til treningsbruk, kan du med fordel ta en titt på Z.N.E.-kolleksjonen som er utviklet for øyeblikkene mellom kamp, konkurranser og høyt tempo. De fukttransporterende egenskapene hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel før, under og etter trening. Uansett hva slags joggebukser til herre du ender opp med å velge, må du sørge for å vedlikeholde plaggene riktig ved å følge vaskeinstruksjoner, bruke skånsomt vaskemiddel og unngå skyllemiddel.

Relaterte produkter

Sjekk ut det brede utvalget av Bukser på adidas.no