alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggebukser til herre

 
[231]
adidas har et bredt utvalg av joggebukser til herre, som passer både garderoben og stilen din. Kolleksjonen av joggebukser til herre gir en urban og moteriktig look, uten at det går på bekostning av komforten. Utforsk utvalget av modeller, i en rekke farger og med fukttransporterende og pustende materialer. Tykke bukser i fuskepels er perfekte til kos på kjølige dager, og lette joggebukser gir deg alt du trenger når løypa kaller. For en kveld på byen, kan du velge blant våre hippe joggebukser til herre i streetstyle. Disse buksene er laget av slitesterke og komfortable materialer, som myk bomull og resirkulert polyester. Velg mellom trendy joggebukser med de ikoniske adidas 3-Stripes, og Trefoil i lekre farger og mønster. Dra nytte av vår lange erfaring med å designe joggebukser til herre, som er like komfortable som de er flotte å se på.
WOVEN TP BlåWOVEN TP Blå

WOVEN TP

Menn Originals

1 / 5
Sideav 5

Komfortable joggebukser til menn 

Vi har produktet du leter etter, enten det er en varmende joggebukse til vinteren eller en som lufter under varme sommerdager. Vi har også superbehagelige joggebukser til menn som er perfekte å tre inn i etter en beinhard treningsøkt. Vårt utvalg består av en mengde joggebukser til herre med forskjellige farger, detaljer og prints. Vi har flotte, stilrene treningsbukser som fungerer til det meste, og joggebukser med en edgy og retro stil. En retro joggebukse passer for eksempel perfekt til en kul hettegenser og et par sneakers. Vi har også joggebukser til menn med prints som utgjør det lille ekstra for antrekket ditt, eller bukser med sterke farger for deg som ønsker å skille deg ut. Er du en tilhenger av den klassiske, sporty looken vil kanskje våre adidas joggebukser med 3-Stripes og Trefoil logoer tiltale deg. Bla deg igjennom vårt utvalg for å finne joggebuksen du ser etter.

Komfort i hver detalj 

Hva gir vel mer komfort enn å tre inn i en joggebukse? I adidas sørger vi for at våre treningsbukser er laget av komfortable materialer som dobby, fleece, bomull og polyester. Disse materialene sørger for elastisitet både i linning og snorer, slik at du kan nyte størst mulig bevegelsesfrihet. Enkelte av joggebuksene våre har også innsnevrede eller elastiske buksebensender. Du trenger derfor ikke tenke på å måtte brette opp buksen for å unngå slitasje. Vi har joggebukser til alle herrer med forskjellige passformer, enten du liker en normal passform, en avsmalnet eller figursydd passform. 

Funksjonelle treningsbukser

De fleste av våre treningsbukser er lette og luftige, og sørger for at du holder deg tørr under treningsøkten. Noen av våre joggebukser til menn har for eksempel AEROREADY-teknologi. Dette er et materiale som transporterer fukt, slik at du får den beste treningsopplevelsen. For best bevaring av joggebuksen din, anbefaler vi å maskinvaske den kaldt sammen med lignene farger. Lukk også lommer og knyt eventuelle snorer så alt holdes på plass.

Komfortable og sporty joggebukser til herre fra adidas

Det er få plagg som er så komfortable som joggebukser. Dette er en av de mange grunnene til at dette plagget finnes i de aller fleste garderober og er en favoritt for folk i alle aldre. Den ikoniske joggebuksen er synonymt med avslapning for noen og med trening for andre. Hos adidas finner du blant annet en rekke joggebukser til herre som passer ypperlig til trening, så vel som til fredagskosen på sofaen. Her kan du velge mellom løse varianter eller mer tettsittende bukser i en rekke ulike farger og størrelser. Velg for eksempel svarte, hvite eller grå joggebukser til herre om du foretrekker de tidløse og klassiske variantene, eller sats på en iøynefallende farge hvis du vil skille deg litt ut. Mange velger dessuten å ha en av hver, slik at du kan variere buksen etter aktivitet, humør og sesong.

Stilige joggebukser til menn for alle anledninger

I adidas har vi et bredt utvalg av sporty og stilige joggebukser til herre som kan passe til alle anledninger. Vi er sikre på at du finner din favoritt i kolleksjonene våre, uansett hva slags klær du ser etter. Du kan for eksempel velge en luksuriøs joggebukse i myk velur av bomull med tydelige røtter i det tidløse og klassiske adidas-uttrykket, takket være 3-Stripes langs siden og en sporty utforming. Ser du etter joggebukser til treningsbruk, kan du med fordel ta en titt på Z.N.E.-kolleksjonen som er utviklet for øyeblikkene mellom kamp, konkurranser og høyt tempo. De fukttransporterende egenskapene hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel før, under og etter trening. Uansett hva slags joggebukser til herre du ender opp med å velge, må du sørge for å vedlikeholde plaggene riktig ved å følge vaskeinstruksjoner, bruke skånsomt vaskemiddel og unngå skyllemiddel.