alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klær · Regnbue

 
[1]

Si noe eksentrisk med regnbueklær

Av alle de fargene og mønstrene vi har, er regnbueklærne de mest eksentriske og kanskje de vakreste. Se bare på gradient-trykkene som veksler mellom de forskjellige fargene på en måte som du kan finne igjen i malerier. Designeren Paolina Russo har designet flere av regnbueklærne som vi har og hun har kombinert sin lidenskap for idrett med sin lidenskap for mote. Enten du ser etter en eksentrisk sykkelbukse eller du foretrekker en treningsjakke, så er det lett å finne en favoritt i designene til Paolina Russo. Felles for alle regnbueklær er at kvaliteten ligger der adidas er i dag og du drar fordel av at vi i årevis har lyttet til kravstore atleter når vi har funnet frem til nye innovative løsninger. Særlig merker du det godt når du trener og tekstilene kontrollerer fukten slik at du holder deg tørr.

Klassiske 3-Stripes møter gradiente farger

Flere av regnbueklærne våre har funnet veien fra tegnebrettet til Paolina Russo til vårt utvalg, men utvalget er større enn den lekne designeren som har vokst opp med en lidenskap for idrett. Det er mer enn en lek med gradiente regnbuens farger på vår klassiske 3-Stripes. I tekstiler som holder deg tørr gjennom en hard treningsøkt, kan du pynte opp med fargerike klær. Enten du skal sykle til Gaustadtoppen eller du nøyer deg med en knallhard spinningtime, så setter du farge på tilværelsen med dette designet. Se etter din egen favoritt.

adidas støtter pride

Pride-bevegelsen er en voksende trend, også innen mote, og du kan finne regnbueklær i utvalget vårt som du kan bruke for å hylle og støtte forskjeller gjennom å inkludere kjærlighet mellom forskjellige og samme kjønn. Regnbue-flagget har fått et større innpass siden sitt inntog i 1978 og nå er symbolfargene i klær og i sko.