alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på slippers til menn

 
[16]

Luftig og klassisk komfort til føttene, i vårt salg på slippers til menn

Med eller uten sokker, enhver mann trenger et par behagelige slippers å kjippe på sine føtter. Være seg for behagelig spasertur langs strandpromenaden, eller i garderoben etter treningsøkten, vil du her i vårt outlet på slippers til menn finne gode tilbud og en god deal på riktig slippers. Godt utvalg og gode rabatter venter på deg her hvor du kan finne frem til en slippers som er like tøff som den er komfortabel. Med ikonisk adidas stil, og ulike smarte løsninger. Slik som for eksempel massasjeknotter i fotsengen, som hjelper restitusjon og velvære etter treningsøkten. Eller kanskje hurtigtørkende materialer som er helt perfekt for dusjen. Samt også slippers med en myk Cloudfoam-fotseng, som gir den fremste velvære med sin myke støtte som selv den mest slitne fot føler seg komfortabel i.

Sporty og praktisk stil i vårt outlet på slippers for menn

I salget på slippers til menn finner du de riktige detaljene for den kresne, og sporty. Med praktiske løsninger for å skli slippersen rett av og på foten, slik som en enkel borrelås, eller bare formen selv for å holde dem ekstra godt på plass. Dette sammen med klassiske stilikon i form av 3-Stripes, eller Trefoil, som fremhever din sporty side og også din sans for kvalitet. Det er enkelt å finne en sandal eller slippers her i adidas outlet på slippers til menn som vil passe til en rekke ulike anledninger der det er krav til komfort, velvære og luft. Stranda er nevnt som det kanskje mest åpenbare stedet der en praktisk slippers kommer perfekt inn og gjør veien til, fra, og også inn i vannet om så må være mye enklere. Det er kombinasjonen av design, kvalitet og praktiske anvendelser som gjør adidas slippers så gode, og i vårt salg på slippers til menn skal du nok finne et par nye favoritter!