alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Røde kjoler og skjørt

 
[11]

Stilige og feminine røde kjoler fra adidas

"Når du er i tvil, kle deg i rødt" skal den kjente motedesigneren Bill Blass ha sagt. Uansett humør eller anledning, vil du alltid føle deg både feminin og flott med en rød kjole på. Rødfargen utstråler energi, lidenskap og selvstendighet, og fargen blir ofte assosiert med kjærlighet, romantikk og intimitet. I noen asiatiske kulturer blir rødt dessuten sett på som symbolet for hell og lykke, og derfor er det faktisk ikke helt uvanlig å se bruden i en rød brudekjole. Det er kanskje ikke like vanlig med røde brudekjoler her til lands, men den røde kjolen er likevel et absolutt must i klesskapet til enhver motebevisst kvinne. 

Klassiske røde kjoler med en sporty vri

Hos adidas finner du en rekke ulike varianter som vil fremheve din feminine side med en sporty vri, akkurat som adidas er kjent for. Velg for eksempel en tettsittende t-skjorte-kjole med bare skuldre og et moderne snitt. Kjolen er inspirert av basisplagget og har en elegant stil med en tettsittende passform. Med ikoniske detaljer som 3-Stripes på ermene og Trefoil-logoen får du virkelig en ekte adidas Originals-stil. Dersom du ønsker en løsere passform, kan du velge en adidas 3-Stripes-kjole av glatt sateng. Den silkeaktige følelsen sørger for optimal komfort, uten at det går på bekostning av stilen.

Vask klærne dine riktig

Uansett hva slags klær fra adidas du skaffer deg, er det viktig å ta godt vare på dem. Dette innebærer først og fremst å vaske dem riktig for å sørge for at de holder seg fine i lang tid. Vask dem på kalde og skånsomme programmer med mildt vaskemiddel og vask dem med andre røde plagg. Vreng gjerne kjolene før vasking og stryking, og unngå å stryke motiv og logo. Selv om vaskeinstruksjonene tillater tørketromling, anbefales det generelt sett å lufttørke plaggene for å unngå unødig slitasje.