alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sportswear · ZNE

 
[54]
1 / 2
Sideav 2

adidas Athletics Z.N.E.

La alle være klar over at du kommer gående med god energi med produkter fra adidas Athletics Z.N.E. – en kolleksjon som oser Zero Negative Energy og er laget for øyeblikkene før, mellom og etter konkurranser. Hold på varmen i pausen når du spiller kamp eller går til og fra trening, eller simpelthen til andre omstendigheter hvor du bare ønsker å sikre god stemning og en avslappet atmosfære.

Steng distraksjonene ute med adidas Athletics Z.N.E.

Kampmodus eller ikke: Møt hverdagen med en ren og minimalistisk stil og Zero Negative Energy med adidas Athletics Z.N.E. – en kolleksjon med superkomfortable hettegensere og effektive treningsbukser, shorts og tights samt praktiske ryggsekker til trening og fritid. Enkelt og strømlinjet design, høy kvalitet og stilbevisste valg er nøkkelord for denne serien av produkter. Se for eksempel etter innovative nytolkninger av treningsjakken med asymmetrisk glidelåsutforming, eller en oversized hoodie i vevet polyester med motiverende sportssitater trykket på innsiden.

Du kan også sikre rett fokus før konkurranse eller i pauser med hettegensere, jakker, mellomlag og bukser som er utviklet med den utforming og teknologi som kreves ved viktige konkurranseøyeblikk. Ta for eksempel en titt på utvalget av bukser, som blant annet inkluderer tights med ventilerende og luftige mesh-paneler på baksiden og høyt liv, og romslige kamuflasjebukser med Climalite-teknologi som flytter svette og fukt fra kroppen og holder deg godt ventilert og komfortabel under trening. Se gjerne også etter klær med Primeknit – en innovativ teknikk med strikkede fleksible fibre som gir optimal bevegelsesfrihet samt en elastisk og ventilerende effekt. Med adidas Athletics Z.N.E. sikres du komfort uten distraksjoner.