alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grønne t-skjorter

 
[181]
1 / 4
Sideav 4

Klassiske og elegante grønne t-skjorter til herre og kvinne

Det er få, om noen, plagg som aldri går av moten, slik som en klassisk t-skjorte fra adidas. Enten du lever for en aktiv livsstil med fotball, hyppige gymbesøk eller bare liker en avslappet stil som passer ute på byen og til hverdags, så er våre klassiske grønne t-skjorter et sikkert valg og en god investering. Når våren og sommeren etter hvert nærmer seg, kan det være ekstra lurt å investere i en t-skjorte som er grønn, ettersom dette er en farge som er anvendelig og kan kombineres med det aller meste. Enten du foretrekker en dyp grønnfarge eller en lysere olivenfarge, så vil du finne et hav av ulike kombinasjoner og muligheter hos oss.

Derfor bør du handle grønne t-skjorter fra adidas

adidas oppfant på mange måter moderne streetwear, og vi tar med oss den arven videre når vi fokuserer på gamle og nye slagere som passer til alle anledninger. Hvis du er på leting etter t-skjorter til trening, så vil våre ulike t-skjorter i avanserte materialer, som resirkulert polyester, gi deg en opplevelse av komfort og velvære over tidpraktikalitet. De er laget for å kunne puste og er designet for å frakte vekk fuktighet og svette, slik at lukten fjernes og t-skjorten holder seg tørr i større grad gjennom vår AEROREADY-teknologi. Videre er t-skjortene våre til trening også designet for å kunne brukes om kvelden eller når det blir mørkere om kveldene gjennom utstrakt bruk av refleks for å sikre tryggheten til deg som bruker.

Slik tar du vare på t-skjorter fra adidas

Det viktigste er å følge vaskeinstruksene nøye og sørge for at t-skjorten ikke vaskes på høyere temperatur enn 40 grader. Videre skal man unngå tøymykner og kun vaske sammen med like farger for å unngå misfarging. Vær også oppmerksom på å unngå blekemidler eller rensemidler slik at stoffet ikke blir skadet.