alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grønne t-skjorter til herre

 
[113]
1 / 3
Sideav 3

Vi har de sprekeste og mest komfortable grønne t-skjortene for menn

Er du typen som elsker lange løpeturer i skog og mark eller som drømmer om å ta på deg en fotballdrakt for å kunne gå ut på banen og spille etter en lang dag på jobb? Uansett om du foretrekker løping, fotball eller annet så har vi et omfattende utvalg grønne t-skjorter og khaki skjorter til herre som passer til alle anledninger og dekker alle dine ønskelige behov. Vi kan tilby alt fra våre klassiske Trefoil t-skjorter i bomull med vår ikoniske logo som pryder fronten, til tekniske materialer av beste kvalitet slik som vår populære t-skjorter laget med AEROREADY-materiale som er spesiallaget for å holde svetten borte fra kroppen.

Hvorfor handle t-skjorter i grønt fra oss?

Vi har flere produktserier som er spesiallaget for idrett, deriblant løping, fotball og yoga, for å nevne noe. Det de har til felles er avansert teknologi som skal sikre god sirkulasjon, bevegelsesfrihet og komfort selv under krevende forhold eller i varmt vær. For å sikre den beste opplevelsen har vi altså utviklet flere ulike teknologier med spesielle egenskaper slik som AEROREADY, som effektivt absorberer vekk svette fra kroppen og sørger for en tørr treningsopplevelse. Videre har vi også egenutviklet teknologi som transporterer fukt vekk fra kroppen og sikrer en tørr følelse selv i varmt og fuktig vær. I tillegg til våre sofistikerte og avanserte teknologier for å sikre komforten bruker vi også materialer av ypperste kvalitet slik 100% resirkulert polyester i flere av våre modeller, noe som er mer bærekraftig. Et annet eksempel på vår miljøsatsing er bruken av Primegreen som inngår i våre serier med t-skjorter som bruker resirkulert polyester. Noe annet som vi vektlegger i utformingen av t-skjortene er bruken av praktiske detaljer og løsninger slik som refleksmaterialer, særlig beregnet på løpere for å ivareta sikkerheten.