alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gravid t-skjorte

 
[9]

Komfortable og tidløse t-skjorter for gravide

T-skjorter er et av de mest brukte plaggene opp gjennom tidene. De er anvendelige og praktiske, og de fås i uendelig mange stiler og varianter. Hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike gravid t-skjorter som passer perfekt under hele svangerskapet, og vi anbefaler alle å ha et lite utvalg av forskjellige modeller i garderoben. Dermed kan du bytte på dem for å tilpasse deg til ulike anledninger, og du har alltid noe som passer. Her finner du alt fra klassiske mamma t-skjorter med den kjente adidas-logoen i svart og hvitt til stilige varianter med flotte print og farger. Kombiner dem med tights for en sporty look, eller stapp den oppi et skjørt for et feminint og kult uttrykk. Uansett hva du skal bruke gravid t-skjortene dine til, kan du være sikker på å finne flere modeller som passer fra adidas.

T-skjorter som passer under hele svangerskapet

Avhengig av årstid kan det være lurt å ha både ermeløse og kortermede t-skjorter for gravide i garderoben. Våre mamma t-skjorter kommer i behagelige, tøyelige og myke stoffer som kan tilpasse seg den voksende magen i løpet av hele svangerskapet. Disse behagelige toppene kan også helt fint brukes etter svangerskapet, og de kan styles på en rekke ulike måter. Bruk dem med en behagelig, løs bukse for en lat dag hjemme, eller kombiner t-skjorten med et par stilige mamma-jeans, hvite sneakers og noen kule smykker dersom du skal ut og møte venner. 

Føl deg fin i stilige mammaklær

Med t-skjorter for gravide og andre mammaklær fra adidas, er det ingen grunn til å ikke føle seg like fin nå som før graviditeten. Det viktigste å huske på når du skal kjøpe mammaklær er å velge plagg som gir god støtte til magen, samtidig som de ikke strammer for mye. Velg gjerne lette og elastiske stoffer, samt behagelige plagg som er laget av bomull og viskose.