alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Topp for høye menn

 
[4]

Topp for høye menn som ønsker lengre klær

Alle trenger et bredt utvalg av basisklær i garderoben, uansett alder, aktivitetsnivå og størrelser. Dette inkluderer bukser, gensere og topper av forskjellige varianter og til forskjellig bruk. Er du heldig og har høyden på din side, men du sliter med å finne klær som er lange nok? Da kan du finne en topp for høye menn med ekstra lengde slik at du unngår å gå med for korte klær. Hos adidas kan du få en topp for høye menn til både treningsbruk og fritidsbruk, avhengig av hvordan du styler dem og hvilke egenskaper de har. 

Stilige treningstopper med ekstra lengde

Det er ingen tvil om at adidas er velkjent for treningsklær av høy kvalitet, og dersom du ønsker en topp for høye menn til treningsbruk, har du kommet til rett sted. Men topp med lett og pustende materiale kan du holde deg komfortabel mens du viser konkurrentene dine hva som gjelder. Uansett om du er på basketballbanen, fotballbanen eller et annet sted, kan du dra nytte av polyester-mesh som gir utmerkede pustende egenskaper. Den laserkuttede ventileringen holder deg kjølig og det fukttransporterende materiale holder deg tørr under hele økten. Med den stilige Trefoil-logoen eller 3-Stripes vil du uttrykke sporty eleganse uansett hvor du er. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike topper å velge mellom, slik at du har noe for enhver anledning.

Sørg for at klærne dine holder seg fine i lang tid

Noe av det viktigste du må huske på når du vasker klær er å følge vaskeanvisningene. Vask klærne på riktig gradeantall og unngå bleking og bruk av tøymykner. Noen plagg tåler tørketrommel på lav varme, men generelt sett anbefales det å unngå dette for å redusere slitasje på plaggene. Bruk alltid skånsomt vaskemiddel og vask klærne med lignende farger så du slipper misfarging.