alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Yung-serien til dame

 
[2]

Retro throwback med moderne vri i Yung-serien til dame

Starten på 2000-tallet så noen av de kanskje mest spennende palettene og silhuettene når det gjelder treningssko, joggesko og fottøy til all slags fitness, og med Yung-serien til dame er noen av de aller beste fra adidas tilbake med full kraft. Den autentiske retro-følelsen er med iøynefallende former og linjer, farger som holder inntrykkene i gang på løpende bånd og branding som stikker seg frem overalt. Materialene er oppdatert til moderne mesh og demping, men de originale innslagene med semskede overlag og tykke pløser holder fortsatt stand i følelsen vi kjenner.

Ta med Originals til treningen, og overalt

Yung-serien til dame handler ikke først og fremst om trening og sport lenger – dette er lifestyle-sko som handler om å ta med seg treningsfølelsen og uttrykket til hverdags- og feststilen din. Men bare fordi det ikke er hovedfokuset, har selvsagt skoene fått med seg avansert demping og stabilitet som klarer seg like godt på løpetreningen som på dansegulvet. Når du vil vekke oppsikt og synes, enten du er ute med venner, skal ta løperunden din i nabolaget eller pendle på sykkelsetet, har Yung-serien for dame skoene som følger med deg, og lyser opp resten av antrekket i retro-paletter som vekker nostalgien.

Moderne nostalgi som varer

adidas-skoene i Yung-serien til dame er ikke bruk og kast – dette er fottøy som leverer retro nostalgi sammen med moderne detaljer i sesong etter sesong, enten du liker deg på fortauskafeen eller i terrenget. Ventilering med mesh gjør at de passer for varme dager, og modellene med litt ekstra overlag holder føttene på plass. Impregner dem før bruk, tørk dem av med skopleie fra adidas og en mikrofiberklut, så er de klare til å levere igjen på et øyeblikk. Yung-serien til dame er sko som leverer 2000-tallsfølelsen overalt der du går.