alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Bukser til cross trening

 
[37]

Finn din favoritt blant bukser til cross trening

Innimellom er det godt å unne seg et favorittplagg til treningen. Særlig hvis du er en av oss som trener cross trening og som liker en hard treningsøkt. Da kan nemlig et favorittplagg være med på å øke motivasjonen for å trene, og du trenger derfor en god bukse til cross trening. Med god passform og fukttransporterende materiale vil treningsklærne dine kunne være en god venn under treningen, en slik venn som tørker svetten din slik at du holder deg tørr hele treningsøkten igjennom. Slike treningsvenner finner du i utvalget vårt. Bare se etter fukttransporterende materiale i treningsbuksene. Selv om materialene som brukes leder svetten bort fra huden, så er det flere av bukser til cross trening som også samtidig er av et isolerende materiale som hjelper deg å holde varmen når det er kaldt ute. Dermed kan du med fordel trene cross trening ute hele året.

Lett press i kompresjon i treningsbukser til cross trening

En annen fordel som et godt favorittplagg med fordel kan ha, er en kompresjonspassform som gir god støtte under selve treningsøkten. Kompresjon i en tights vil gi et lett press på muskelgruppene slik at du får en slags fjæring når du tar beinpress eller andre øvelser som styrker musklene i beina. Dermed vil du kjenne den gode støtten som den lette kompresjonen gir. Vi i adidas har flere gode treningsbukser som gir deg denne effekten i utvalget.

Fokuser på teknikken

Treningsbuksene fra adidas gir deg muligheten til å fokusere på teknikken og på treningen. Enten du foretrekker tights, capri tights eller vide bukser. Treningsbuksene har forskjellige lengder og passformer. Se etter den passformen som passer best til din trening for en maksimal ytelse. Trives du i treningsplaggene dine og føler deg komfortabel, vil dette bidra til en bedre ytelse og en økt motivasjon. Slik at du kan fokusere på treningen.