alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegensere for høye menn

 
[2]

Stilige og sporty hettegensere for høye menn

Når man tenker på hettegensere, tenker mange på komfort. Og ikke uten grunn – hettegenseren er vel et av de mest behagelige plaggene som finnes. De kan brukes når du skal slappe av hjemme, som et alternativ til en lett jakke eller som et ekstra lag på de aller kaldeste dagene. Uansett hva du skal bruke den til, så sørger hettegenseren for en avslappet og naturlig look. Hos adidas finner du både vanlige fritidsgensere så vel som modeller med treningseffektive materialer. Sistnevnte passer ekstra godt når du skal være aktiv. Hos adidas satser vi på å produsere klær til alle slags mennesker, uansett størrelse, kroppsform eller høyde. Derfor har vi blant annet hettegensere for høye menn som er lengre enn andre modeller. Disse plaggene passer perfekt for dem som har opplevd for korte gensere som ofte sklir opp.

Møt vinteren i stil med gensere for høye menn

Med stilige hettegensere for høye menn fra adidas kan du møte hverdagen med stil. Disse komfortable genserne er designet for å tåle kalde vinterdager, harde treningsøkter og heftige Netflix-økter på sofaen. Dersom du skal bruke genseren til trening, bør du velge modeller med tekniske treningsfunksjoner. Dette betyr at fuktighet og svette blir transportert bort fra huden slik at du kan være komfortabel og tørr under hele treningen. Med 3-Stripes på ryggen vil du få en klassisk, sporty og tidløs look, mens ribbestrikkede mansjetter og forlengede skuldre er fine detaljer som ofte brukes av adidas. Plagg med kengurulommer gjør det enkelt for deg å ta med deg ting som mobil, nøkler og lommebok, mens gensere med glidelås lar deg åpne opp og lukke genseren etter behov. Du bør ta godt vare på den, uansett hva slags hettegenser du velger. Bruk et skånsomt vaskemiddel og unngå tørketrommel er tommelfingerregler for at klærne skal holde seg fine i mange år.