alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Tall herrejakker

 
[6]

Tall herrejakker for stilige, høye menn

Det er en jungel av forskjellige jakker der ute, og hos adidas finner du jakker til forskjellige anledninger så vel som til de ulike sesongene. Noen jakker er ideelle å bruke om sommeren, mens andre varmer godt på sure høstdager og kalde vinterdager. Trenger du en solid og tøff turjakke til bruk om vinteren, eller foretrekker du kanskje en stilig og tidløs variant som er fin til fritidsbruk? Uansett hva du trenger for å fornye garderoben din, er det viktig å ha en jakke i rett størrelse – både i lengde og i bredde. Er du høyere enn gjennomsnittet og lei av at jakkene blir for korte? Da har adidas en rekke jakker for høye menn som vi er sikre på at vil falle i smak. Disse tall herrejakkene gjør at du ikke trenger å kjøpe jakker som er for store bare for at de skal være lange nok, og vi har flere ulike modeller å velge mellom.

Sporty jakker for høye menn

Nå som du vet at vi har en rekke tall herrejakker hos adidas for høye menn, er det på tide å finne ut hvilken modell du bør skaffe deg. Vi anbefaler som nevnt å ha flere ulike jakker til forskjellige årstider og anledninger, og du bør minst ha en jakke til bruk om sommeren og en til vinteren. I sommerjakken kan du se etter teknologi som transporterer svette og fukt vekk fra huden, samt mesh-ventilering for bedre pusteegenskaper. Når det gjelder vinterjakker, så bør du se etter teknologi for værbeskyttelse og varme. Velg gjerne en variant med opphøyd krage eller hette for bedre beskyttelse mot vind og regn. Uansett hva slags jakke du velger, bør du også velge varianter med praktiske refleksdetaljer som gjør deg synlig i mørket og ved dårlig belysning. Med tall herrejakker fra adidas kan du nyte alle sesongene, uansett vær.