alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Petite

 
[18]

adidas petite i små størrelser

Hos adidas finner du alt innen treningsklær, i tillegg til en rekke stilige og komfortable fritidsklær. Vi har klær til alle våre kunder, uansett størrelse, høyde og kroppsfasong. Det er viktig å ha klær i riktig størrelse som både er komfortable og som ser stilige ut. Klær som er for små er ikke spesielt flatterende, og det samme gjelder klær som er for store. Noen trenger store størrelser og andre trenger mindre størrelser. Derfor har vi en rekke petite klær for våre kunder som ønsker klær i små størrelser som xs eller xxs. Vi har funksjonelle fritidsklær som er perfekte til treningssenteret, så vel som en løpetur i marka eller i parken – uansett om du trenger petite treningstights, overdeler eller praktiske jakker. Vi har også komfortable joggebukser og andre fritidsklær som er perfekte for en lat søndag hjemme. Her hos oss ser vi ikke på størrelse, høyde eller kroppsform som noen hindring – vi har kvalitetsklær til absolutt kunder!

Stilige og komfortable petite klær

Med stilige og komfortable petite klær fra adidas kan du være trygg på å få plagg som passer perfekt til nettopp deg og din kroppsform. Det er lite som er så irriterende som å ha klær som er for lange, og det er et must å ha klær som du slipper å legge opp. I tillegg skal de passe i bredden og fasongen ellers. Du har kanskje opplevd å ha gått inn i en klesbutikk og sett at den minste størrelsen er s eller xs, og begge er for store for deg? Hos adidas slipper du å bekymre deg for dette. Vi har en rekke ulike plagg i ekstra små størrelser, slik at du slipper å handle på barneavdelingen. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike petite klær i garderoben, slik at du kan bytte på dem og du har noe for enhver anledning. Alle klærne våre er produsert av materialer i høy kvalitet.