alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Petite treningsdresser

 
[13]

Vakre petite treningsdresser i små størrelser

Ønsker du deg noen nye koseplagg hjemme som du kan dra på deg etter en lang og slitsom dag? Eller ønsker du deg en ny treningsdress til fotballsesongen? Uansett hva behovene dine er, så vil en treningsdress fra adidas garantert falle i smak. Vi har treningsdresser til alle våre flotte kunder, uansett størrelse, kroppsform eller høyde. For dem som ønsker treningsdresser i små størrelser og som er lei av at det er vanskelig å finne klær i rett størrelse, har adidas en rekke petite treningsdresser å velge mellom.

Hva kan du bruke din petite tracksuit til?

Det er mange anledninger hvor du får bruk for petite treningsdresser. Selv om de ofte brukes over treningsklær og til ulike idretter, kan de også helt fint brukes i sammenhenger der du ønsker å ta det med ro og slappe av. Bruk treningsdressen din når du skal på tur med hunden, når du slapper av på sofaen eller når du varmer opp til en fotballkamp. Kanskje bør du ha flere ulike treningsdresser til de forskjellige formålene? Her finner du modeller til både dame og herre i ulike farger, og vi er sikre på at du finner flere som faller i smak.

Sørg for at klærne dine holder seg fine lenge

Når du nå har funnet deg noen flotte petite treningsdresser, er det viktig at du tar godt vare på dem slik at de holder seg fine lenge. Dette innebærer først og fremst å vaske dem riktig ved å følge vaskeanvisningene som står inne i plaggene. Husk å bruke skånsomt vaskemiddel og unngå gjerne skyllemiddel som kan føre til unødig slitasje. I tillegg bør du la klærne lufttørke, da tørketrommelen ofte også sliter mye på klærne. Selvsagt må du også huske på å vaske treningsdressene dine med klær i andre lignende farger, slik at du unngår misfarging. Med disse enkle grepene kan du dra nytte av myke og gode petite treningsdresser i mange år!