alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gullskjorter

 
[4]
Primeblue T-skjorte GullPrimeblue T-skjorte Gull

Primeblue T-skjorte

Menn Sportswear

Bestemt mot mål med gullskjorter fra adidas

Vis ditt potensial og din lekenhet med t-skjorter i gull fra adidas. Her har vi samlet ulike gullskjorter fra forskjellige kolleksjoner som enhver er klar for å pryde deg og vise ditt mål. Som den spissete stilen du får med fargen, så gir også de ulike plaggene deg en overlegen komfort og sporty hverdag takket være de rette løsningene i materialvalg og detaljer. Det være seg komfort i 100% bomull, eller resirkulerte materialer som transporterer fuktighet vekk fra kroppen for å holde deg tørr og behagelig hele økta igjennom. Her får du stil, komfort og ytelse i en gullrammet pakke.

Sett formen med fargen

Med en gullskjorte fra adidas er du klar for å innta ditt felt. Gjennomfør treningsøkten på fitness-studioet med selvtillit og behagelighet i en t-skjorte som gir deg bevegelsesfrihet og som også holder deg komfortabel og tørr hele økten igjennom. Spill street-basket med venner eller jogg i terrenget – der du er vil du både ha med deg din eventyrlystne og bestemte stil, i tillegg til gullskjorten sin gode komfort som gjør at du kan ta det hele litt lengre, litt hardere.

Din stil, overlegen i utseendet

Med den stilige gullfargen får du et basisplagg for trening og hverdag, som skiller deg ut og viser deg frem. Myke materialer og smarte designvalg gjør at du kan yte når det kreves. Velg enten en avslappet passform eller noe mer formsydd, slik at du får den bevegelsen og den friheten du ønsker. Det være seg for å erobre gata eller for å løfte vekter – med en gullskjorte er du klar. Ta din sporty hverdag og ditt uttrykk til nye høyder, der du er og til det du behøver. Oppsøk det uvanlige, og la de lette og bevegelsesfrie plaggene gir deg alle forutsetninger for å være på ditt beste.