alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-skjorter til høye menn

 
[1]

Praktiske og stilige t-skjorter til høye menn

T-skjorter er et av de aller vanligste plaggene i enhver garderobe, uansett størrelse, kroppsform eller høyde. De er både anvendelige og praktiske, samtidig som de er behagelige og moteriktige. De kan dessuten styles på uendelig mange måter. Er du lei av t-skjorter som er for korte og som glir opp ved bevegelse? adidas har en rekke t-skjorter til høye menn som er lange nok for selv våre høyeste kunder. Enten du trenger t-skjorter med tekniske egenskaper til trening eller stilige varianter til fritidsbruk, har vi det som du er på jakt etter. Velg gjerne modeller som puster og har fukttransporterende materialer dersom du skal bruke t-skjorten på harde treningsøkter. Vi anbefaler å ha et utvalg av t-skjorter til høye menn i garderoben, slik at du har klær til både trening og fritid.

Sporty og moteriktige t-skjorter til alle anledninger

Avhengig av årstid kan det være en god idé å ha både ermeløse og kortermede t-skjorter til høye menn i garderoben. På de aller varmeste dagene og de tøffeste treningsøktene kan det være ideelt med ermeløse topper for mest mulig lufting, mens modeller med normal ermelengde er fine til hverdags eller når temperaturene faller. Våre t-skjorter kommer i myke, behagelige og lette stoffer som er fine å bruke hele året. Velg en lett og ledig modell som er perfekt for ballspill eller en tettsittende variant som er laget for varme- og fuktkontroll som holder deg tørr og kjølig, uansett forhold. De tettsittende t-skjortene er ideelle for lagdeling med en tettsittende kompresjonspassform som fokuserer musklene for å generere maksimal akselerasjon. I tillegg fremmer passformen dynamiske bevegelser, og plagget holder seg på plass. Uansett hva slags t-skjorter du velger, bør du sørge for å følge vaskeinstruksjonene og unngå bruk av tøymykner for å ta vare på plaggene.