alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tall treningsdresser

 
[14]

Tall treningsdresser med ekstra lengde

Treningsdresser er høyt elskede plagg i garderobene til mange, og de er stilige, komfortable og superdeilige å ha på seg. Hos adidas har vi et bredt utvalg av ulike varianter til både herre og dame, uansett kroppsform, størrelse og høyde. Vi har blant annet tall treningsdresser for dem som ønsker klær med ekstra lengde. De fleste som er høyere enn gjennomsnittet kjenner nok til utfordringene med å ha bukser som er for korte i beina eller overdeler som er for korte i armene eller livet. Med tall treningsdresser fra adidas slipper du dette problemet! Vi har en rekke ulike farger og modeller å velge mellom, og vi er sikre på at du finner flere varianter som vil falle i smak.

Ta godt vare på klærne dine

De fleste tenker kanskje på trening og sport når de ser en treningsdress. Og tall treningsdresser er selvsagt perfekte å bruke både på selve treningen og over treningsklær når du skal varme deg litt. I tillegg kan du bruke treningsdressen når du skal en tur med hunden, når du skal på butikken eller rett og slett når du skal slappe av hjemme på sofaen med popcorn i fanget. Vi anbefaler alle å ha flere tall treningsdresser å velge mellom til de ulike anledningene!

Hva kan du bruke din tall tracksuit til?

Nå som du har skaffet deg deilige tall treningsdresser som er lange nok i både bein og armer, er det viktig at du tar godt vare på dem slik at du kan ha dem i lang tid fremover. Da må du først og fremst vaske dem riktig, ved å følge vaskeanvisningene inni plaggene. Husk å alltid bruke skånsomt vaskemiddel, og vask treningsdressene med andre plagg i lignende farger. Unngå helst bruk av skyllemiddel og tørking i tørketrommel, da begge disse tingene kan føre til unødig slitasje. Lufttørking er som regel best, uansett hva slags klær du har.