alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sokke sko

 
[9]

Sokke sko: Komfortable sko med suveren passform

Ser du etter sko med suveren passform som sitter like godt på foten som en sokk? Da er sokke sko det perfekte valget for deg. Disse skoene omslutter foten på en unik måte og gir uslåelig støtte kombinert med gode pusteegenskaper for økt komfort. Hos adidas finner du en rekke ulike typer sko med sokkelignende passform og vi er sikre på at du finner akkurat det du er på jakt etter her hos oss.

Sokke sko til herre, dame og barn

Uansett om du ser etter en ny terrengsko til å takle selv de mest teknisk krevende skogsstiene eller en løpesko som du kan slå rekorder med, vil du finne dine nye favorittsko hos adidas. Vi har robuste tursko med kraftige såler og god demping, perfekte for å takle bratte stier, glatte steiner og sleipe røtter. Du kan velge mellom ulike farger og design for å finne skoene som passer perfekt til deg. Er det en lettere løpesko du ser etter? Vi har også en rekke råstilige løpesko som lar deg sette nye rekorder og føle deg vel mens du gjør det. Takket være uslåelig demping og passform, kan du nyte kilometer etter kilometer med komfortable sko på føttene.

Slik tar du vare på skoene dine

Uansett hva slags sko du skaffer deg, er det viktig at de impregneres godt før første bruk. Dette gir et beskyttende lag utenpå skoene som gjør at smuss og skitt ikke fester seg like lett. Imidlertid er det ikke til å stikke under stol at sko likevel blir skitne, spesielt om man bruker dem utendørs i skog og mark. Når de trenger en rens, kan du gjerne bruke en fuktig klut og mild såpe som for eksempel grønnsåpe til å vaske av skitten. Husk imidlertid på å vente til skoene er tørre, da er det enklere å få dem rene. Deretter bør du impregnere dem, gjerne hver 7.-14. dag – avhengig av hvor flittig du bruker skoene.