alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Y-3 · Sneakers

 
[34]
Y-3 Kaiwa HvitY-3 Kaiwa Hvit

Y-3 Kaiwa

Y-3

Y-3 Itogo SvartY-3 Itogo Svart

Y-3 Itogo

Y-3

Y-3 Rivalry HvitY-3 Rivalry Hvit

Y-3 Rivalry

Y-3

Y-3 Boston 11 Sko SvartY-3 Boston 11 Sko Svart

Y-3 Boston 11 Sko

Y-3

Y-3 Boston 11 GulY-3 Boston 11 Gul

Y-3 Boston 11

Y-3

Y-3 Qisan Knit SvartY-3 Qisan Knit Svart

Y-3 Qisan Knit

Y-3

Y-3 Rivalry HvitY-3 Rivalry Hvit

Y-3 Rivalry

Y-3

Y-3 Takumi Sen 9 GulY-3 Takumi Sen 9 Gul

Y-3 Takumi Sen 9

Y-3

Y-3 Centennial Hi SvartY-3 Centennial Hi Svart

Y-3 Centennial Hi

Y-3

Y-3 GSG9 HvitY-3 GSG9 Hvit

Y-3 GSG9

Y-3

Y-3 Centennial Lo SvartY-3 Centennial Lo Svart

Y-3 Centennial Lo

Y-3

Y-3 GSG9 SvartY-3 GSG9 Svart

Y-3 GSG9

Y-3

Y-3 Superstar GrønnY-3 Superstar Grønn

Y-3 Superstar

Y-3

Y-3 Gendo Superstar HvitY-3 Gendo Superstar Hvit

Y-3 Gendo Superstar

Y-3

Y-3 Qasa HvitY-3 Qasa Hvit

Y-3 Qasa

Y-3

Y-3 Nizza High SvartY-3 Nizza High Svart

Y-3 Nizza High

Y-3

Y-3 Nizza High HvitY-3 Nizza High Hvit

Y-3 Nizza High

Y-3

Y-3 Qasa SvartY-3 Qasa Svart

Y-3 Qasa

Y-3

Y-3 Kaiwa SvartY-3 Kaiwa Svart

Y-3 Kaiwa

Y-3

Y-3 Kaiwa HvitY-3 Kaiwa Hvit

Y-3 Kaiwa

Menn Y-3

Y-3 Gendo Pro Model SvartY-3 Gendo Pro Model Svart

Y-3 Gendo Pro Model

Y-3

Y-3 Gazelle GrønnY-3 Gazelle Grønn

Y-3 Gazelle

Y-3

Y-3 Nizza Low SvartY-3 Nizza Low Svart

Y-3 Nizza Low

Menn Y-3

Oppdag noe nytt med Y-3 sneakers og sko

Samarbeidet mellom adidas og Y-3 er ikke noe nytt. Men kreasjonene som kommer fra det, er alltid noe helt eget. I sneakers og sko fra Y-3 finner du alltid overraskende designelementer, nye silhuetter som er spesialdesignede for nettopp dette konseptet, eller klassiske modeller som gjenoppfinnes og redesignes med innovative metoder, materialer og teknikker. Resultatet er alltid et blikkfang, enten det er fargesprakende sneakers og sko fra Y-3, eller det er mer diskrete modeller med detaljer som likevel trekker blikket og blir til en nesten umerkelig statement, like klar for hverdagen som for de store moteukene og røde løperne rundt om i verden. Parkett- og basketstil med hi-tops og skinn, eller taktiske støvler i GSG9-stil som holder på de samme egenskapene som de opprinnelige, samtidig som de får "high fashion" vibber og følelse. Eller klassiske skinnsko og tennissko, med såler, farger og detaljer som forteller en egen historie. Bare du vet hva stilen din trenger, men at du bør ha sneakers og sko som lages sammen med Y-3, er det ikke tvil om.

Teknisk eller taktisk i sko fra Y-3

Stil og mote går hånd i hånd med teknologien i en moderne verden, og med sneakers og sko fra Y-3 finner du innovasjon fra adidas sammen med design og en finslepen skapersjel i Y-3. Her har vi brukt alt det nyeste, som energireturnerende demping i sålen til de mest sportsfokuserte modellene, til syntetisk skinn og mesh i overlag og overdel på de taktiske modellene. Sterke farger i fremhevede detaljer er noe som Y-3 er kjent for, så de klassiske silhuettene får prøve seg på nye arenaer og settinger. Med sko og sneakers laget sammen med Y-3 presenterer adidas en kolleksjon i konstant endring, med innovasjon og teknikk som går sømløst sammen med japansk designkreativitet.