alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Lette sneakers

 
[328]
1 / 7
Sideav 7

Ta fatt på tunge og lette dager med lette sneakers fra adidas

Det er ikke mange ting som jobber hardere enn føttene. De står, de går, de løper og holder oss i gang. Dermed er det helt rimelig at de gjerne vil ha det komfortabelt i skoene dine også. Lette sneakers og joggesko fra adidas kommer med alt fra Ultraboost til de kjente, vulkaniserte yttersålene, tydelig branding og den nyeste teknologien. Alt kommer sammen i gjennomtenkte konstruksjoner som ikke tynger deg og føttene dine, men legger til rette for at du skal kunne holde deg i gang gjennom lange dager – støtte til maratonløperen og stabilitet til skateboarderen. Og alt der imellom.

Allsidig fottøy med spesifikke egenskaper

Sko er ikke bare sko. Det høres kanskje litt vagt ut, men det betyr bare at i kolleksjonene med lette sneakers fra adidas finner du et utvalg som inneholder akkurat det du trenger til favorittaktivitetene dine. Løping er for eksempel noe av det beste du kan gjøre for kroppen, og med demping og energiretur fra Boost avlaster du ledd og kan presse grenser. I de vulkaniserte sålene til klassikerne finner skateboardere og basketspillere støtte og såler som tar tak i underlaget – og som ser like bra ut gjennom en kveld på byen. Lav vekt i skoene er en av de tingene som vi ikke legger merke til, helt til vi tar på oss sko som er for tunge. Lette sneakers og joggesko fra adidas hjelper deg med det dagen byr på.

Med teknologien på din side

Skoene dine tar vare på deg så lenge du til gjengjeld tar vare på dem. Klassiske og allsidige sko med naturlige materialer trenger litt mer oppmerksomhet enn tekniske modeller laget for spesifikke aktiviteter, men enten det er skinn og naturgummi eller høyteknisk Boost og mesh som gjelder, finner du lette sneakers og joggesko til både dager med jobb og venner, og til konkurransedager.