alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vanntette joggesko

 
[21]

Plask deg gjennom gjørme og sølepytter med vanntette joggesko

Vanntette joggesko er de perfekte løpeskoene til deg som ikke lar deg stoppe av dårlig vær. Selv om det ikke regner akkurat når du skal ut og løpe, er sjansene store for at du må gjennom myrer, sølepytter og gjørme om du elsker å løpe i terreng. Dersom du løper på asfalt eller på grusveier, er det også stor sjanse for at du må plaske deg gjennom en sølepytt eller to. Vanntette løpesko er din beste venn på slike dager. Du trenger ikke å bli våt og kald på beina når du bruker sko som dette. Vanntett membran, EVA-mellomsåle for god komfort og Traxion-yttersåle er alle egenskaper som brukes i mange av våre terrengløpesko. Det er også mulig å få tak i sko som lages med yttersåle av Continental™-gummi for å skape en eksepsjonell gripeevne. Boost-teknologi passer ypperlig for deg som ønsker responsiv demping og god energiretur for hvert steg du tar.

Vanntette tursko og løpesko fra adidas

Ikke bare har vi vanntette joggesko, men vi har også vannavstøtende tursko som er spesielt utviklet for deg som elsker å gå på tur i skog, mark og fjell. Du velger selv om du vil ha en lav modell som sitter lett på foten eller en modell med høyt snitt som beskytter anklene dine mot steiner og røtter. Turskoene kan også fås med avanserte teknologier, slik som innleggssåler i EVA, yttersåle i Continental™-gummi for å ikke skli på sleipe røtter og pustende overdel i mesh. Se gjerne etter slitesterke modeller med forsterket tåhette for å beskytte tærne dine i røft terreng. Disse passer bra for deg som liker å utfordre deg både på og utenfor stien, ettersom materialet gir føttene dine god beskyttelse. Du kommer deg lett ut i naturen med sko som dette på beina dine.