alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ullgensere

 
[6]
Y-3 Classic Merino Blend Knit Half-Zip Genser SvartY-3 Classic Merino Blend Knit Half-Zip Genser Svart

Y-3 Classic Merino Blend Knit Half-Zip Genser

Menn Y-3

Y-3 Wooly Fleece Graphic Crew Genser SvartY-3 Wooly Fleece Graphic Crew Genser Svart

Y-3 Wooly Fleece Graphic Crew Genser

Menn Y-3

Y-3 Wooly Fleece Graphic Crew Genser SvartY-3 Wooly Fleece Graphic Crew Genser Svart

Y-3 Wooly Fleece Graphic Crew Genser

Damer Y-3

M CH2 WKNT SWT BlåM CH2 WKNT SWT Blå

M CH2 WKNT SWT

Menn Y-3

Myke og gode ullgensere for selv de kaldeste dagene

Ullgensere er helt klart et must når man skal holde seg aktiv på vinterstid. Gensere i ull er like herlige tett inntil huden når du står på ski som når du varmer deg foran peisen. Ullgensere fås i mange ulike varianter, og det er derfor mulig å velge ut noe som passer for akkurat det du skal. Vi anbefaler å ha både tynne ulltrøyer og tykke strikkegensere for hånden, slik at du er forberedt på alt det herlige som vinteren har å by på. Tynne ullgensere er geniale å bruke som det innerste laget når du skal være aktiv. Ull puster godt og transporterer fukt, og det er derfor trøyene kan både varme og kjøle ned på én og samme tid. Dersom det er svært kaldt ute, kan du ta en deilig fleecegenser over og fullføre med en skalljakke ytterst. Ull er dessuten svært praktisk på andre tider av året også, enten det er snakk om kjølige sommerdager på kalde fjelltopper, eller du trenger et varmende lag under vindjakken når du skal ut og løpe om høsten.

Hold deg varm med gensere i ull

En ullgenser kan også være ganske så moteriktig. Du skaper en spennende kontrast i antrekket ved å eksperimentere med ulike materialer, for eksempel ved å kombinere en tykk ullgenser med jeans eller skinnbukse. Den samme genseren kan brukes når du skal på hytten og trenger en kosegenser til herlige kvelder foran peisen, og du kan også bruke den som mellomlag når du skal holde varmen på luftige fjelltopper. Et annet alternativ er en praktisk vest i ull. Disse plaggene er for eksempel smarte å bruke om du vil ha noe på golfbanen som varmer, men som ikke hindrer bevegelsene dine. Du trer vesten kjapt over T-skjorten eller trøyen din for å få et ekstra lag, og du tar den like fort av om du blir for svett.