alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Svarte badedrakter

 
[30]
Solid Fitness Badedrakt
Athly V 3-Stripes badedrakt
SH3.RO Solid Badedrakt
SH3.RO Big Logo Badedrakt
Iconisea Premium Badedrakt
SH3.RO Classic 3-Stripes Badedrakt
SH3.RO Classic 3-Stripes Badedrakt
Positivisea 3-Stripes Badedrakt
Iconisea 3-Stripes Badedrakt
Mid 3-Stripes Badedrakt
Thin Straps Branded Badedrakt
Colorblock Badedrakt
Logo Graphic Badedrakt
adidas x Disney Muppets Badedrakt
adidas x Disney Mickey Badedrakt
adidas x LEGO® Badedrakt
Must-Have Badedrakt
Adizero XX Closed-Back badedrakt
Adizero XX Open-Back Badedrakt
Iconisea Badedrakt (store størrelser)
Glam-On Shiny Badedrakt
Glam-On Shiny 3-Stripes Badedrakt
adidas SH3.RO 4Vera Badedrakt
Souleaf Graphic Badedrakt
Rich Mnisi Badedrakt

Klar for vannet med svarte badedrakter

Du elsker vannet og er alltid klar for en svømmetur, enten det er raske runder i bassenget eller en sommernatt ved sjøen. Med svarte badedrakter som du finner her hos adidas kan du være klar for å innta vannet på et blunk. Materialer som resirkulert polyester og elastan gir deg en behagelig tankini eller badedrakt som holder seg på plass, men som samtidig gir deg en bevegelsesfrihet du kommer til å elske når du boltrer deg i bølgene. Svarte badedrakter laget med Primeblue er et mer miljøvennlig alternativ, som er laget med resirkulerte og høytytende materialer som inneholder Parley Ocean Plastic, slik at du kan svømme med god samvittighet.

Vann, land og strand

Enten du er en ihuga svømmer som tilbringer storparten av tiden din med å perfeksjonere crawlen din, en bedagelig badenymfe eller et avslappet stranddyr, så kan en svart badedrakt fra adidas være akkurat det du trenger for å ta enten nytelsen eller ytelsen – eller begge deler – til neste nivå. Klassiske 3-Stripes og Trefoil viser frem sportsånden som lever i deg, og lar deg vise verden at du mener alvor – enten det gjelder prestasjon eller å ha det gøy. Badedraktene kommer i forskjellige passformer og snitt, så du kan velge den som passer best for akkurat deg og de vannaktivitetene du elsker.

Ta hånd om salt og klor

Enten du bader i sjøen eller svømmer noen runder i bassenget, så vil du vaske vekk både salt og klor etter dagens vannaktivitet. De svarte badedraktene du finner her hos adidas kan stort sett vaskes på kaldt program med lignende farger, og du bør unngå å bruke skyllemiddel og å putte dem i tørketrommelen. Med bare noen få enkle grep kan du sikre at din nye svarte badedrakt holder det gående i lang, lang tid fremover, slik at du kan få det beste ut av din tid i vannet.