alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte badedrakter

 
[36]

Klar for vannet med svarte badedrakter

Du elsker vannet og er alltid klar for en svømmetur, enten det er raske runder i bassenget eller en sommernatt ved sjøen. Med svarte badedrakter som du finner her hos adidas kan du være klar for å innta vannet på et blunk. Materialer som resirkulert polyester og elastan gir deg en behagelig tankini eller badedrakt som holder seg på plass, men som samtidig gir deg en bevegelsesfrihet du kommer til å elske når du boltrer deg i bølgene. Svarte badedrakter laget med Primeblue er et mer miljøvennlig alternativ, som er laget med resirkulerte og høytytende materialer som inneholder Parley Ocean Plastic, slik at du kan svømme med god samvittighet.

Vann, land og strand

Enten du er en ihuga svømmer som tilbringer storparten av tiden din med å perfeksjonere crawlen din, en bedagelig badenymfe eller et avslappet stranddyr, så kan en svart badedrakt fra adidas være akkurat det du trenger for å ta enten nytelsen eller ytelsen – eller begge deler – til neste nivå. Klassiske 3-Stripes og Trefoil viser frem sportsånden som lever i deg, og lar deg vise verden at du mener alvor – enten det gjelder prestasjon eller å ha det gøy. Badedraktene kommer i forskjellige passformer og snitt, så du kan velge den som passer best for akkurat deg og de vannaktivitetene du elsker.

Ta hånd om salt og klor

Enten du bader i sjøen eller svømmer noen runder i bassenget, så vil du vaske vekk både salt og klor etter dagens vannaktivitet. De svarte badedraktene du finner her hos adidas kan stort sett vaskes på kaldt program med lignende farger, og du bør unngå å bruke skyllemiddel og å putte dem i tørketrommelen. Med bare noen få enkle grep kan du sikre at din nye svarte badedrakt holder det gående i lang, lang tid fremover, slik at du kan få det beste ut av din tid i vannet.