alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte fleecejakker

 
[26]

Varme og komfort med svarte fleecejakker

Man har ofte behov for litt ekstra varme - spesielt om vinteren, men også på kjølige sommerkvelder. Med en svart fleecejakke fra adidas er du klar for aktiviteter utendørs, hele året rundt. Det myke fleecestoffet føles behagelig, både som et ekstra varmt lag over en t-skjorte og under en vanntett jakke på en grå regnværsdag. Fleecejakker er laget med resirkulert polyester, og dette er både bra for deg og bedre for miljøet. Jakkene inneholder i tillegg elastan som gir deg en komfort og en bevegelsesfrihet som du kommer til å verdsette. Enten du er på utkikk etter en jakke med halv eller hel glidelås, ståkrage eller hette, kan du enkelt finne gode alternativer her hos adidas.

Innta ødemarken

Du er eventyrlysten. Du hører skogen og fjellet rope på deg. Du er klar for en frisk og spennende tur. Med en svart fleecejakke fra adidas er du rustet for lange utflukter i vill natur, og du er klar for å la naturen ta deg dit den ønsker. En atletisk og behagelig passform bidrar til at du kan prestere optimalt på turen, og et vannavstøtende lag med fleece holder regn og fukt unna, slik at du kan fokusere på det som virkelig gjelder. Smarte glidelåslommer lar deg ha det viktigste tilbehøret lett tilgjengelig, og et materiale med pustende egenskaper bidrar til at du føler deg komfortabel og forhindrer at du blir klam, selv når du presser grenser og er i høy aktivitet.

Skånsomhet for kvalitet

Når du har skaffet deg din egen svarte fleecejakke fra adidas vil du selvfølgelig ta best mulig vare på den så den holder seg fresh i mange år. Heldigvis er dette en relativt enkel oppgave. Vask den på skånsomt program med like farger og lukk glidelåsen for å best mulig bevare både kvaliteten og passformen. Du bør også unngå tøymykner og la være å stryke eventuelle motiver og logoer på jakken. Når du tar godt vare på din svarte fleecejakke, tar den også godt vare på deg.