alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Burgunder Gazelle

 
[3]

Møt vår burgunder adidas Gazelle - en ekte legende som alltid leverer

Det er få sko som har en så legendarisk status som adidas Gazelle med sitt karakteristiske utseende og stilrene form. Fordi skoen er laget for å kunne brukes til både sport og fritid, er dette en sikker vinner for alle som ønsker en sporty sko som alltid leverer varene. Vår Gazelle i burgunder er et perfekt valg for alle som verdsetter den velkjente adidas-kvaliteten med en kul twist. Her får du en sko laget i lekkert semsket skinn med en yttersåle i gummi. Skoene lukkes med lisser, slik at det er enkelt å tilpasse skomodellen til din fot, på samme tid som det skaper den klassiske looken som Gazelle er så kjent for.

Din perfekte turkamerat som hjelper deg å yte maksimalt

Selv om Gazelle har bevart sitt klassiske utseende er dette en oppdatert sko med det siste av moderne teknologi og innovasjon fra adidas. Den semskede overdelen hjelper deg både sommer som vinter ved at den isolerer kulden ute og kjennes behagelig mot huden. På samme tid gjør den semskede overdelen at føttene holder seg kjølige og komfortable i varmere vær. Yttersålen i gummi er laget for maksimalt grep og slitestyrke, slik at du alltid har kontroll og unngår skader eller problemer, selv under glatte forhold. Gummisålen er laget for å vare i mange år og er en av våre mest avanserte. Lukkingen med lisser bidrar til at skoen alltid sitter godt på foten og ikke kjennes for stram eller stor. Kombinasjonen av disse elementene hjelper deg til å yte maksimalt og oppnå de resultatene du ønsker.

En legendarisk sko som passer til absolutt alt og som er lett å rengjøre

Vår gazelle i burgunder passer like godt til en avslappet kveld ute med vennegjengen, kombinert med en stilig joggebukse til søndagsturen, eller med et par chinos og en pen skjorte til et viktig møte på jobben eller en tur ut på byen. Mulighetene er mange. En klassisk og tidløs adidas-look som aldri slår feil er å kombinere Gazelles med en av våre bomullsskjorter og joggebukser. Det er fullt mulig å vaske Gazelle-sko, og vi anbefaler å vaske over det semskede skinnet med en fuktig klut for å ta best mulig vare på både farge og kvalitet.