alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gazelle i grønt

 
[3]
Gazelle Sko GrønnGazelle Sko Grønn

Gazelle Sko

Gutter Originals

Gazelle i grønt med et sportslig preg av trend

Grønne adidas Gazelle-sko er en populær klassiker som ikke går av moten. Først i 60-tallet ble de brukt til håndball og trening. Den dag i dag brukes den spesielt til hverdagslig bruk, da de passer sammen med hvordan du vanligvis kler deg. adidas' brede erfaring innen bransjen har holdt på tradisjonen ved å kombinere nytt med gammelt som passer rett inn i vår moderne tid. Grønne Gazelle-sko passer for folk i alle aldre uavhengig av kjønn og størrelse på føtter.

Rent vintage i stilen med Gazelle i grønn

Ikke bare er skoene allsidige, men stilsikre er de også. Den vintage grønnfargen byr på rene linjer samt de subtile detaljene som vil være en favoritt i lang tid. Det 80-talls inspirerte skoparet i en stilig grønnfarge er en pryd for hver øyensten og bør derfor inkluderes i garderobeskapet. Et utseende i sportslig stil passer godt for en søndagstur ut. En overflate av semsket skinn er et flott tillegg med detaljer i nylon og sømmer i lignende farge. Rent vintage er skoene og ikonisk nok for din daglige gatestil.

En tidløs klassiker for alle

Et alternativ til Gazelle er slip-on designet som gjør at du kan trå rett ned i skoene, og sålene er ekstra fleksible. Er du på utkikk etter noe spesielt, så finnes det varianten uten synlige sømmer som gir et sømløst design og i sofistikert stil. Den innovative vrien på klassikeren byr på et noe dramatisk uttrykk samt en geometrisk overdel. Overdelen varierer mellom nubuck-skinn, strikket overdel og glatt skinn med tykkere gummisåle som er retroinspirert. Det er mye å velge mellom når det kommer til Gazelle, noe som ikke er en overraskelse da de ser bra ut til de aller meste du har i garderoben. Velg ditt favorittpar!