alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegensere med glidelås · Damer

 
[20]

Spreke hettegensere med glidelås til dame

Det er få plagg som er like praktiske og klassiske som hettegenseren. Anvendelig som klesplagg på vei til trening eller bare hjemme på sofaen – vårt utvalg vil garantert føle deg inspirert og klar for alt det som hverdagen kan by på av utfordringer. Vi har et stort utvalg av ulike design og farger, enten du foretrekker den klassiske adidas-logoen på en ren bakgrunn eller noe mer iøynefallende som vårt 3-Stripes design. Noe som kjennetegner hettegenserne med glidelås, er praktiske løsninger slik som kengurulommer som er rommelige og behagelige nok til å benyttes som håndvarmere ved kaldt vær. Elegante detaljer som ribbestrikkede mansjetter og kant gjør også sitt for å øke komforten og det visuelle uttrykket. Vi bruker kun de mest komfortable materialene og hettegenserne er gjerne dobbeltstrikket i bomull og resirkulert polyester for en behagelig, men bærekraftig profil. Bruken av bomull og polyester er også viktig for å skape plagg som varer over tid, hettegensere med glidelås til dame for aktivt bruk.

Hvilke bruksområder passer hettegensere med glidelås best til?

Våre hettegensere er utmerkede til trening og til hverdags, særlig fordi vi også har et bredt utvalg av hettegensere i tekniske materialer som holder godt på varmen, samtidig som de er lette, pustende og absorberer fuktighet over tid. Flere av våre tekniske modeller kjennetegnes ved bruken av dobbeltstrikket polyester og elastan for å sikre en god isolerende effekt, fleksibilitet og en stor grad av frihet i bevegelsene ved for eksempel løping eller sykling utendørs. Med andre ord kan flere av våre modeller passe som et supplement til en lett skalljakke eller gjøre seg utmerket over en enkel t-skjorte og eller langermet skjorte. Videre er fordelen at hettegensere med glidelås til dame har lettere for å regulere temperaturen sammenlignet med den tradisjonelle hettegenseren uten samme mulighet.