alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Jakker og parkaser · Grå

 
[1]

Oppdag valgmulighetene med grå jakker og parkaser

Når dagene blir kortere og kaldere, som de ofte gjør her opp i nord med litt kortere mellomrom enn vi helst skulle like, gjelder det å være forberedt. Vi trenger flere lag, eller tykkere lag, mer fôr og bedre varme. Med grå jakker og parkaser fra adidas har du grunnlaget for både stilen og varmen, og de kalde dagene og kveldene blir noe å glede seg til og se fram mot. De fleste av oss har kanskje både jakker og parkaser i garderoben, men det er muligens på tide å fornye litt? Materialene og teknologien som adidas legger ned i alle plaggene sine, strekker seg selvsagt også til de grå jakkene og parkasene. Avansert konstruksjon med både naturlige og syntetiske materialer laget av bomull, dun, ull og helt frem til pustende, vanntette lag og resirkulert polyester, sørger for at elementene holder seg på utsiden, og varmen blir på innsiden sammen med deg.

Stil og funksjon går hånd i hånd i grå jakker og parkaser

Alt handler selvsagt ikke om det tekniske, om konstruksjon og materialer, men også om hvordan plaggene dine ser ut. Noe av oss er kanskje mer opptatt av det enn andre, men med grå jakker og parkaser fra adidas har du i alle fall mulighetene til å velge og tilpasse som du selv vil. Lange eller korte jakker, tykke, tynne, pustende eller helt vanntette. Med de grå nyansene har du et lerret som du kan tilpasse med dine egne farger, fremheve den paletten du liker best, eller rett og slett tone ned hele uttrykket de gangene du trenger å gjøre det. Det skal ikke være vanskelig å beholde stilen og uttrykket selv om temperaturene kanskje ikke alltid samarbeider, så enten solen skinner, det regner, snør eller sludder, har du grå jakker og parkaser fra adidas som leverer det du trenger for å møte dagen, kvelden eller natten.