alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klær for høye damer

 
[17]

Unngå korte klær med klær for høye damer fra adidas

Hos adidas finner du treningsklær som er designet for – og sammen med – atleter av alle slag. Med klær herfra kan du bryte regler og definere nye. Vi har sportsklær som kan brukes på kampen, på treningssenteret eller rett og slett hjemme i stua. Ikke minst, så sørger vi også for å ha klær til alle våre kunder – uansett kroppsform, høyde og størrelse. Vi har en rekke klær til høye damer i ulike varianter og kategorier for damer som er høyere enn gjennomsnittet. Det er ingen tvil om at høye damer ofte har problemer med å finne bukser og tights som er lange nok i beina, og hos oss finner du fritidsbukser, turbukser, treningsbukser og joggebukser med ekstra beinlengde. I tillegg har vi en rekke hettegensere og jakker som er perfekte i de kaldere sesongene, noe som gjør at du slipper å gå med overdeler som glir opp og blir ukomfortable. Hos adidas er ikke høyde eller størrelse noen hindring – vi har klær av høy kvalitet til alle våre kunder!

Stilige klær med ekstra lengde

Med klær for høye damer fra adidas er du sikker på å få plagg av høy kvalitet som også ser stilige ut. Med treningsbukser med de velkjente 3-Stripes på yttersiden og en løs og ledig hettegenser med Trefoil-logoen, uttrykker du en sporty og stilig look. Uansett om du skal være blant venner og familie, på treningssenteret eller på fotballbanen, finner du klær for høye damer fra adidas som passer. Vi har et stort utvalg av lengre treningsoverdeler og fritidsgensere til både hverdagsbruk og trening, samt utejakker og treningsjakker med tekniske egenskaper som gir god beskyttelse. I tillegg har vi en rekke treningsdresser og fotballdrakter som lar deg støtte ditt favorittlag på en stilig og behagelig måte. Velg blant ulike stiler og farger for å finne akkurat de klærne som passer for deg – uansett høyde!