alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Klær for høye damer

 
[58]
Essentials Big Logo Tanktopp
Essentials French Terry Logo Bukser
Tiro 21 Treningstrøye
LOUNGEWEAR Essentials High-Waisted Logo Leggings
Studio Lounge Hooded T-skjorte
Tiro 21 Treningstrøye
Essentials French Terry Logo Bukser
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes Leggings
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Genser
Primegreen Full-Length Bukse
Studio Lounge Rib Jumpsuit
Primegreen Full-Length Bukse
Optime Training 7/8 Tights
Optime Trainicons 7/8 Tights
Essentials French Terry Logo Bukser
Essentials Fleece 3-Stripes Bukse
Essentials French Terry 3-Stripes Bukse
Techrock Mountaineering Bukse
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes Leggings
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes Leggings
Terrex Zupahike Hiking Bukse
Terrex Liteflex Hiking Bukse
Essentials French Terry Logo Bukser
Essentials Single Jersey 3-Stripes bukser
Optime Trainicons 7/8 Tights
Terrex Zupahike Hiking Bukse
Multi Primegreen Windfleece bukser
Terrex Agravic Trail Running 2.5-Layer Regnbukse
Primegreen COLD.RDY Bukse
Terrex Multi RAIN.RDY Primegreen 2-Layer Regnbukse
Terrex Multi Primeblue Shorts
Essentials Fleece 3-Stripes Bukse
Five Ten Climb Felsblock bukse
Terrex Xperior Cross-Country Ski Soft Shell Bukse
Multi Primegreen Windfleece bukser
Five Ten Climb Felsblock bukse
Terrex Skyclimb Gore Shield Ski Touring Hybrid Bukse
Terrex GORE-TEX Paclite Regnbukse
The Padded Adiventure Cycling Bib Shorts
Terrex Skyclimb Tour Gore Ski Touring Soft Shell Bukse
Terrex Skyclimb Fast Ski Touring Bukse
Primegreen Full-Length Bukse
Optime Training 7/8 Tights
1 / 2
Sideav 2

Unngå korte klær med klær for høye damer fra adidas

Hos adidas finner du treningsklær som er designet for – og sammen med – atleter av alle slag. Med klær herfra kan du bryte regler og definere nye. Vi har sportsklær som kan brukes på kampen, på treningssenteret eller rett og slett hjemme i stua. Ikke minst, så sørger vi også for å ha klær til alle våre kunder – uansett kroppsform, høyde og størrelse. Vi har en rekke klær til høye damer i ulike varianter og kategorier for damer som er høyere enn gjennomsnittet. Det er ingen tvil om at høye damer ofte har problemer med å finne bukser og tights som er lange nok i beina, og hos oss finner du fritidsbukser, turbukser, treningsbukser og joggebukser med ekstra beinlengde. I tillegg har vi en rekke hettegensere og jakker som er perfekte i de kaldere sesongene, noe som gjør at du slipper å gå med overdeler som glir opp og blir ukomfortable. Hos adidas er ikke høyde eller størrelse noen hindring – vi har klær av høy kvalitet til alle våre kunder!

Stilige klær med ekstra lengde

Med klær for høye damer fra adidas er du sikker på å få plagg av høy kvalitet som også ser stilige ut. Med treningsbukser med de velkjente 3-Stripes på yttersiden og en løs og ledig hettegenser med Trefoil-logoen, uttrykker du en sporty og stilig look. Uansett om du skal være blant venner og familie, på treningssenteret eller på fotballbanen, finner du klær for høye damer fra adidas som passer. Vi har et stort utvalg av lengre treningsoverdeler og fritidsgensere til både hverdagsbruk og trening, samt utejakker og treningsjakker med tekniske egenskaper som gir god beskyttelse. I tillegg har vi en rekke treningsdresser og fotballdrakter som lar deg støtte ditt favorittlag på en stilig og behagelig måte. Velg blant ulike stiler og farger for å finne akkurat de klærne som passer for deg – uansett høyde!