alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klær for høye menn

 
[53]
1 / 2
Sideav 2

Aldri mer klær som er for korte med klær for høye menn fra adidas

Hos adidas finner du klær til både trening og fritid, uansett hvilket aktivitetsnivå du har. Klærne våre kan brukes på kampen så vel som hjemme i stua, på tur og på treningssenteret. Uansett hva slags klær du er ute etter, kan du være trygg på at vi har noe som passer. Vi har nemlig klær til store og små, høye og lave. Vi har for eksempel et bredt utvalg av klær for høye menn som er perfekte for dem som er lei av for korte klær. Alle som er høye vet at det er et velkjent problem å finne tights og bukser som er lange nok i beina. Vi har joggebukser, treningsbukser, turbukser og tights som er utviklet for at du skal kunne unngå dette problemet. I tillegg til en rekke ulike underdeler, har vi også jakker og gensere med ekstra lengde som kan være gode å ha om vinteren. Hos oss skal det ikke være en begrensning å være høyere eller lavere enn gjennomsnittet – vi har alt du trenger av trenings- og fritidsklær til alle kundene våre!

Moteriktige klær med ekstra lengde

Med klær for høye menn fra adidas kan du være trygg på å få plagg av høy kvalitet som også ser moteriktige ut. Uansett om du er ute etter klær til fritidsbruk eller til treningsspesifikke formål, har adidas et stort utvalg av klær til høye menn – uansett om du er helt i nybegynnerfasen av en ny treningsform eller idrett, eller om du bare vil ha allsidige klær til late dager hjemme. Vi har gode løpetights med ekstra benlengde, fotballskjorter som representerer favorittlaget ditt, løpejakker med ventilering og refleksdetaljer og spesialdesignede klær for blant annet svømming, tennis, rugby og volleyball. Vi er sikre på at du finner klær for høye menn som vil falle i smak, uansett hva du er på jakt etter.