alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Knehøye sokker

 
[59]
1 / 2
Sideav 2

Knehøye sokker som lar deg trene med solid grunnmur

Enten du løfter vekter, løper eller er generelt aktiv, er det bena og føttene dine som er grunnmuren. Føttene utsettes for mye trykk og press, og derfor gjelder det å ta godt vare på dem for å motvirke smerter, gnagsår og blemmer. Sokker som når opp til kneet er både praktiske og gir et sporty preg. Vi har knehøye sokker til fotballspillere, vektløftere og løpere – og generelt alle som foretrekker høye sokker. Med et stort spekter av farger, stiler og egenskaper, både til kvinner, menn og barn, vil du finne knehøye sokker av høy kvalitet som vil booste din trening. Sverger du til et kjent fotballag, kan det også hende at du finner sokker med logoen og fargene til favorittlaget ditt, enten det er Arsenal, Manchester United, FC Bayern eller et annet lag. For å gi føttene dine solid grunnmur under trening har de knehøye sokkene våre høy grad av funksjonalitet med teknologier som fuktkontrollerende AEROREADY og temperaturregulerende materialer som sørger for ekstra god komfort. 

Ta ekstra godt hensyn til føttene under trening 

Ikke la treningen din bli preget av smerter, gnagsår og blemmer på beina. Forhindre at føttene blir utsatt for skade med adidas praktiske knehøye sokker. For å ta mest mulig hensyn til dine ben har vi i adidas utviklet sokker med høyt fokus på funksjonalitet og komfort. I vårt brede utvalg vil du finne sokker produsert i materialer som motvirker blemmer, og som har ribbede fotbuer som gir godt grep rundt foten. Noen funksjoner bidrar til å holde temperaturen nede i varmt vær så du er tørr og behagelig nedkjølt på bena, og fuktkontrollerende AEROREADY sørger for også for å holde fukten nede. Sokker med Techfit gir god støtte og kompresjon til fotbuen og ankelen for en komfortabel og sikker passform. I tillegg til god passform og komfort har flere av sokkene våre Formotion-funksjon som følger dine naturlige bevegelser. Anatomisk plassert demping på de rette stedene gir også optimal komfort så føttene dine ikke utsettes for smerte. Si adjø til smertefull trening en gang for alle.