alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Leggbeskyttere og stropper til herre

 
[4]

Leggbeskyttere og stropper til menn

Sikkerhet er et viktig element når det kommer til alle typer idrett hvor man er i nærkontakt med en konkurrerende part. Ute på banen vil alle vinne, og noen ganger fører det til uhell og ukomfortable situasjoner. Derfor er det viktig at du tar din egen sikkerhet på alvor – og undersøker hva du trenger. For ballsporter som fotball og hockey er leggbeskyttere et helt åpenbart sikkerhetselement – blant det mest essensielle utstyret etter sko og ball! Ta en titt på det du trenger av leggbeskyttere og stropper til menn fra adidas.

Leggbeskyttere og stropper til menn – for maksimal beskyttelse

Enten du spiller hockey eller fotball, har du behov for gode leggbeskyttere og stropper til menn som beskytter mot skade ved motstandernes forsøk på å drible og få tak i ballen. Mange leggbeskyttere kommer med et kraftig, injeksjonsformet TPU-skjold eller ytterlag i robust polypropulen for best mulig beskyttelse, samt andre kvaliteter, som uttakbart fôr og skumvattering, for økt komfort under trening og kamp. Et slitesterkt EVA-bakstoff på baksiden av leggen er dessuten også ofte inkludert for komfort og demping av støt. Se gjerne også etter integrerte ankelbeskyttere, som dekker godt og holder platene der de skal være under kampens hete. Og har du et favorittlag, så finner du kanskje deres leggbeskyttere og stropper blant utvalget til menn fra adidas.

Ankelstropper – for sikrere plassering av leggbeskyttere

Pass på at leggbeskytterne holder seg på plass med formnære ankelstropper – et nyttig verktøy for deg som opplever at leggbeskytterne trenger litt ekstra beskyttelse for å holde seg på plass. Du finner også separate ankelbeskyttere for deg som trenger ekstra støtte og stabilitet i ankelpartiet, gjerne med stropp under foten slik du har perfekt passform under hele kampen.