alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Media- og mobiltilbehør · Damer

 
[54]
1 / 2
Sideav 2

Media- og mobiltilbehør til damer

Ute etter stilige deksler eller kanskje mobilholdere til løping og annen trening? Du finner et stort utvalg av media- og mobiltilbehør til damer i nettbutikken. Ta en titt på hva du kan finne!

Media- og mobiltilbehør til damer: mobildeksler

Gi smarttelefonen et stilig og atletisk uttrykk med mobildeksler fra adidas. Velg mellom en rekke design og fargekombinasjoner, slik at du får et lekent samspill med personligheten din, og kan uttrykke stilen din samtidig som du beskytter telefonen din for skader, støt og slitasje. Du finner deksler med en hard, slitesterk bakplate med forsterkning laget av myk, fleksibel TPU eller deksler helstøpt i myk TPU. Du finner også kortholderdeksler med plass til kortene dine – så har du alt på samme sted!

Media- og mobiltilbehør til damer: Mobilholdere og sportsarmbånd

Med et lett sportsarmbånd til mobilen kan du holde telefonen trygg og sikker mens du trener. På den måten kan du enkelt høre på musikk, eller bare ha telefonen tett på kroppen slik at du vet hvor du har den til enhver tid. Sportsarmbåndene og mobilholderne har en elastisk, strikket stropp med justerbar lukking og sømløs design som sikrer komfort og bevegelsesfrihet, men samtidig enkel tilgang til alle funksjoner på telefonen din. Se gjerne også etter et sportsarmbånd med refleksdetaljer for økt sikkerhet under mørke forhold eller løping langs vei.